1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 1. juunil tähistab Tallinna loomaaed lastekaitsepäeva
1. juunil tähistab Tallinna loomaaed lastekaitsepäeva

1. juunil tähistab Tallinna loomaaed lastekaitsepäeva

Loomaaia külastajate üks lemmikpäevadest on lastekaitsepäev, 1. juuni, mil 7 kuni 69-aastased külastajad pääsevad sisse vaid 1-eurose pileti eest. Nooremad ja vanemad on oodatud suisa tasuta!

Päevale lisab tähtsust seegi, et kolmeks suvekuuks avatakse laste loomaaed, mis viimast aastat tegutseb hooajalisena – juba järgmisel suvel avatava keskonnahariduskeskuse juures olev laste loomaaed jääb väikseid loomasõpru ootama aastaringselt.

Kevadises loomaaias on uudistamist palju, sest toredaid, alles sündinud loomapoegi võib paljudes aedikutes näha. Suleliste kevadki linnutiikidel on toimekas ja häälekas. Päris uute elanikena on Tallinna loomaaiaga kohanemas noored teravmokk-ninasarvikud Kigoma ja Kibibi, keda vahel ka välisaedikus võib näha.

Loomaaia lastekaitsepäeva aitavad sisustada mitmed koostööpartnerid ja abilised. Mänge, käelist tegevust ja nuputamist pakutakse mitmes eri paigas. Tuulikuplatsil võib esinemas näha Politsei segakoori Akord, ansamblit Bombillaz ja kuulata Tanja Mihhailova esinemist.

Loomaaias töötavad ka kõik tavapärased tasulised lõbustuskohad.

Täpsem kava on loomaaia kodulehel www.tallinnzoo.ee

Head Uudised GoodNews