1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 10 000 RUUTMEETRIT I Pirita teed said uue asfaldi
10 000 RUUTMEETRIT I Pirita teed said uue asfaldi

10 000 RUUTMEETRIT I Pirita teed said uue asfaldi

Alates aprillikuu keskpaigast taastusremondis olnud Pirita kvartalisisesed kõnni- ja sõiduteed said juulikuu lõpuks valmis.

Pirita linnaosa paljud kvartalisisesed teed ja tänavad on kevade ja suve jooksul läbinud taastusremondi. Praeguse seisuga on töövõtja kevadel plaanitud remonditööd lõpetanud Astla teel, Jasmiini teel, Vabarna teel, Kõlviku teel, Lookleval teel, Niidu teel ja Varsaallika tänaval.

“Pirita teedele ja tänavatele on pandud kokku 10 000 ruutmeetrit uut asfalti. Tööde käigus uuendati seitse liikluskünnist, rajati kaks imbala, vahetati välja äärekivisid, uuendati kaevupäiseid ja tehti haljastustöid,” loetles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Samuti asfalteeriti sõiduteelt kinnistutele viivad mahasõidud ning punkti rekonstrueerimistöödele pani liikluskorraldusmärgistuse joonimine ja -vahendite paigaldamine.

Töid tegi Viamer Grupp OÜ Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel ning tööde lepinguline maksumus oli 492 333 eurot (ilma käibemaksuta).

“Teetööd Pirital ei ole sellel suvel aga veel lõppenud. Augustikuu teisel poolel algab taastusremont Künnapuu tänaval lõigus Saare tänavast Kuslapuu tänavani, mis plaanide kohaselt peaks lõppema hiljemalt septembri keskpaigaks,” lisas linnaosavanem. Künnapuu tänava remonditöid hakkab tegema Tee ja Tee OÜ ning tööd lähevad lepingu järgi maksma ligi 185 000 eurot.

Head Uudised GoodNews