1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 10 FAKTI JA VIDEOD! Urmas Sõõrumaa – soovin, et me kõik elaks õnnelikult!
10 FAKTI JA VIDEOD! Urmas Sõõrumaa – soovin, et me kõik elaks õnnelikult!

10 FAKTI JA VIDEOD! Urmas Sõõrumaa – soovin, et me kõik elaks õnnelikult!

Urmas Sõõrumaa“Olen 55-aastane Eesti mees, kelle lapsepõlv möödus maal askeetlikes kolhoosi tingimustes. Olen lõpetanud Tallinna Ehitus- ja Mehhaanika Tehnikumi (praeguse nimega Tallinna Tehnikakõrgkool) ning Tartu Ülikooli Õigusteaduskonna,” tutvustab Urmas Sõõrumaa end lühidalt ajalehes Tallinna Ekspress. Heade uudiste portaal avaldab lugejatele Urmas Sõõrumaa täispika Tallinna Ekspressis ilmunud artikli.

Alates Eesti Vabariigi esimestest taasiseseisvumise ilmingutest olen sattunud töötama nende inimeste kõrvale, kes on kandnud riigi vabanemises kandvat rolli. Olen äärmiselt tänulik kõikidele inimestele, minu vanematele ja nende eakaaslastele, kellel on olnud osa meie imelise ja turvalise riigi ning linna arenguloos. Neile, kes on seda maad armastanud ja eriti neile, kes on tema pärast kannatanud. Ka kõigile neile, kelle vaated ei kattu minu omadega.

Olen olnud kogu oma elu teadlikult aktiivne ja töökas nii ettevõtjana, kui ka ühiskonnas tervikuna. Olen andnud tööd enam kui 100 000 inimesele ja seda 6 riigis. Selle suure elukogemuse toel usun, et mul on, mida anda kohaliku elu edendamiseks. Minu põhimõtteks on koostöö ja mõistmine, mitte vastandamine ja hukkamõistmine. Ärme mõistame kohut – see valgus, mida näevad minu silmad, ei ole kindlasti kogu meie ümber olev valgus.

Mida ma soovin ära teha Tallinna Linnavolikogus:

  • Linna juhtimine pea pealt jalgadele tagasi keerata. Täna on reaalselt volikogu saalis esindatud alla 10% valija häältest, mis volikogule tegelikult anti. Kui volikogu saalis istub alla 50% rahva häältest jätkub juhtimine ja korruptsioon samal viisil.

Anname Tallinna tallinlastele tagasi!

  • Kaasame linnarahva arvamuse linna juhtimisse ka valimiste välisel ajal.
  • Haridus ja huvialaringid terve ja õnneliku inimese teenistusse. Luban seista selle eest, et meie lapsed elaks muretumalt ja õnnelikumalt. Selleks vajalikud harjumused kujunevad eelkõige lasteaias ja koolis – liikumis-, toitumis- ja käitumisharjumus. Toetav kodu oleks omakorda „kirss tordil“. Statistika näitab, et Eesti mees hakkab keskmiselt 53 aastaselt arstide vahet käima, seevastu norralane ja rootslane 70aastaselt. Kui palju kulutatud Haigekassa raha ja kui palju töölt puudutud aja eest maksmata makse?! Liikumine kooli igapäevaseks nii nagu koolitoit ja valikained. Samuti ka võõrkeel. Huviringid ja treeningud kõigile kättesaadavaks olenemata
    rahakoti paksusest.

Terves kehas terve vaim!

  • Visioonid linna arengust – mõelgem ette vähemalt 100 aastat! Infrastruktuuri areng linna arengu eesliinile. Enamus maailma linnu on tekkinud ja arenenud jõgede- ja teedevõrgustiku baasil. Tallinna kesklinna läbiv liiklus maaalusesse tunnelisse.
  • Huviala ja loomeinimestele täiendavad loomealad igasse linnaossa taskukohase rendihinnaga.

10 fakti Urmas Sõõrumaa kohta!

  1. Taimetoitlane ja tegeleb vaimsete praktikatega. Ta on ka tegelenud võistlustantsu, ujumise, jooksmise, laskmise, tennise, karate, poksi ja autospordiga.
  2. Lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.
  3. Seitsme lapse isa.
  4. Asutanud heategevusfondi Dharma, mille eesmärk on toetada laste ja noorte kasvamist ning ärgitada asenduskodudes kasvavaid noori koolis rohkem pingutama ja anda ka suurperedest pärit noortele võimalus õppida ülikoolis.
  5. Seotud ettevõtetega Audentese Erakool ja Spordigümnaasium, Turvafirmad ESS ja USS (asutaja ja osanikuna).
  6. Tallinnasse loonud kaasaegse elukeskkona – Rotermanni kvartal.
  7. Osalenud Eesti Võrkpalli ja Eesti Tennise Liidu ülesehitamisel.
  8. Olnud Eesti Suurettevõtjate Liidu president.
  9. Pärjatud 2005 Valgetähe III klassi teenetemärgiga ja saanud 1993 Eesti Vabariigi Kaitseministeeriumi kuldmedali teenete eest turvavaldkonna loomisel.
  10. Eesti Olümpiakomitee President.

VAATA KA HEADE UUDISTE PORTAALI JA SUVESTUUDIO INTERVJUUSID “MEIE AJA KANGELANE! 

Head Uudised GoodNews