1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 2. juunil toimub Tallinnas interaktiivne koolipäev „Energia ja noored“
2. juunil toimub Tallinnas interaktiivne koolipäev „Energia ja noored“

2. juunil toimub Tallinnas interaktiivne koolipäev „Energia ja noored“

2. juunil osaleb 30 Tallinna gümnaasiumiõpilast interaktiivsel koolipäeval „Energia ja noored“2. juunil osaleb 30 Tallinna gümnaasiumiõpilast interaktiivsel koolipäeval „Energia ja noored“, kus läbi grupitööde ja praktiliste ülesannete lahatakse tulevikuenergia teemat. Õpilastel avaneb võimalus juhendajate abiga kokku panna elektrit tootvad päikesepaneelid.

Päeva eesmärk on tutvustada gümnaasiumiõpilastele Eesti energeetikasektorit, mis tavalises koolitunnis laiahaardelist tähelepanu ei saa. Noored õpivad energiasektori kohta ning panevad kokku visiooni, millest tulevikus nende arvates elektrit peaks tootma. Kuna energeetika on valdkond, milles reaalainete taust on väga oluline, siis populariseeritakse projektiga ka reaalainete õppimise olulisust.

Üritus toimub 2. juunil kell 10-15.00 TTÜ Mektory majas (Raja 15). Koolitajateks on energeetika tudengid Mihkel Annus ja Margus Potisepp. Lisaks koolitavad õpilasi ka Jim Self ja Maarja Õunaste MTÜst Eco-Nomics.

„Energia ja Noored“ projektis on viimase pooleteise aasta jooksul osalenud 20 Eesti üldhariduskooli. Projekti viivad läbi energeetikavaldkonna tudengid Eesti Taastuvenergia Koja kaasabil. Projekti rahastab Euroopa Komisjoni poolt ellu kutsutud Erasmus+ programm.

Head Uudised GoodNews