1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. 29. augustil toimub Kultuurikatla Aias ideekonkurss – StoryLab!
29. augustil toimub Kultuurikatla Aias ideekonkurss – StoryLab!

29. augustil toimub Kultuurikatla Aias ideekonkurss – StoryLab!

StoryLab õpetab, kuidas luua lugusid eimillestki, kuidas saab esmapilgul tähtsusetust detailist eepos, kuidas luua loomaailm ja -universum igavast ja tühisest karakterihakatisest või kuidas see kuulajateni-vaatajateni-lugejateni edasi anda nii, et need narratiivid ja mustrid sööbiksid publiku mällu ja teadvusse ning elaksid igavesti! Kuidas genereerida ideid ning kuidas jutustada miljonitahulist lugu lihtsalt ja arusaadavalt on samuti StoryLab töötoa teemaks. StoryLab’is käib töö meeskondades, mis on moodustatud võimalikult erinevate erialade ja eluvaldkondade esindajatest. Selline meeskondade moodustamine annab võimaluse jõuda innovaatiliste ja ebatraditsionaalsete tulemusteni.

StoryLab töötubade sihtgrupiks on Eesti filmitööstuses tegevad professionaalid. Laiemalt on StoryLab mõeldud kõigile, kes töötavad või on seotud filmi-, tele-, reklaami-, arvutimängu- ja muusikatööstusega. Samuti kõigile, kes tegelevad lavakunsti, ajakirjanduse, ilukirjanduse, maalikunsti, disaini, muusika ja heliloomega. Meedia ja meediumid on niivõrd ühte sulanud, et suured lood tekivad vaid kõigi koostöös!

StoryLab töötubade tulemuseks on põnevam ja inimesi/publikut kaasavam kultuurikeskkond. Soovime valdkonnaspetsialiste julgustada innovatsioonile, mõtlema väljaspool konventsionaalseid piire, looma sootuks uusi meediavorme ja pakkuma Eesti inimestele/publikule intrigeerivamat meediasisu. StoryLab töötubade missiooniks on tutvustada laiemale avalikkusele ning kultuuri-, hariduse- ja meediavaldkonna spetsialistidele transmeediat ja ristmeediat kui iseseisvat kunstivormi ja praktikat. StoryLab töötubade korraldajate ja eestvedajate missiooniks on olla grupp professionaale, kes on ristmeedia-alaseks eestkõnelejaks ja propageerijaks Eestis.

29. augustil 2013, algusega kell 15.00, Kultuurikatla Aias, Kalasadama 6.

Osavõtt tasuline / enne 25. augustit hind 10 eurot, hiljem 15 eurot (tasumine kohapeal).

NB! Eelregistreerimine vajalik.

Kirjuta registreerumiseks: tonis.vassar@gmail.com

Head Uudised GoodNews