1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 8 miljones reisija sai Elronilt üllatuse! Märgiline reisija sai aastase tasuta sõidu õiguse
8 miljones reisija sai Elronilt üllatuse! Märgiline reisija sai aastase tasuta sõidu õiguse

8 miljones reisija sai Elronilt üllatuse! Märgiline reisija sai aastase tasuta sõidu õiguse

20. detsembril alustas Elroni rongiga sõitu selle aasta 8 miljones reisija, kes pälvis rongiettevõttelt üllatuse – kuldse pileti, mis annab reisijale õiguse järgmise aasta jooksul tasuta sõita Elroni rongiga üle Eesti.

“Esmakordselt Elroni ajaloos ületasime täna 8 miljoni reisija piiri ühes aastas – piletimüügistatistika näitas, et uus sõitjate rekord saab täis just Eesti ühe populaarseima liini Tartu-Tallinna reisi ajal. 8 miljonendaks piletiostjaks osutus reisija, kes oli pileti veebist ette ostnud ja alustas sõitu Tartust Tallinna suunal,” sõnas Elroni kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

Ta lisas, et kuna tegemist on Elroni uue sõitjate arvu rekordiga, siis otsustati reisijat ka vääriliselt üllatada.

„Kinkisime märgilisele reisijale aastase tasuta sõidu õiguse kõikides Elroni rongides üle Eesti sõitmiseks. Kuigi üllatuse osaliseks sai märgilise pileti ostja, siis on uue sõitjate arvu rekord tunnustus kõikidele Elroniga 2019. aastal reisinud inimestele ning ka Elroni personalile – ühegi varasema aasta jooksul pole rongiga nii paljud inimesed reisinud,“ selgitas Adamberg.

Märgilise pileti omanik Krista sõnas, et ta eelistab rongi just seetõttu, et see on kiire ja turvaline viis sõita Tartu ja Tallinna vahet. „See tiitel ja kuldne pilet on väga ootamatu, aga ka väga äge üllatus enne jõule.“

Head Uudised GoodNews