1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Aita valida Pirita aasta inimene
Aita valida Pirita aasta inimene

Aita valida Pirita aasta inimene

Kuni 4. veebruarini on võimalik esitada kandidaate tunnustuskonkursile “Pirita aasta inimene 2018”. Konkursi eesmärk on välja selgitada kodanik, kes on viimase aasta jooksul teinud midagi meeldejäävat Pirita linnaosale või kogukonnale, ning teda teo või tegevuse eest tänada.

“Koos meeskonnaga otsustasime eelmisel aastal traditsiooni taaselustada ja tunnustada neid tegusaid inimesi, kes muudavad Pirita igapäevaselt paremaks kohaks. Meie linnaosas elab nii mainekaid ühiskonnategelasi kui ka aktiivseid vabatahtlikke. Mina ja mu meeskond usume siiralt, et neid inimesi tuleb võrdselt märgata ja tunnustada,” ütles linnaosa vanem Alina Tubli.

Möödunud aastal pälvis tiitli Mähe Seltsi üks eestvedajatest Erik Vest. “Vastavalt komisjoni otsusele sai tiitli omanikuks Erik Vest, kes on aastate jooksul panustanud linnaosa arengusse vabatahtliku tööga. Lisaks otsustas komisjon laekunud eriettepaneku heaks kiita ja tunnustada ka Pirita aasta tegu, milleks valiti Mähe kiriku taastamine,” ütles Tubli.

Tiitlit “Pirita aasta inimene” anti varasemalt välja 2008. aastani. Selle on pälvinud Kalle Klandorf, Lagle Parek, Vello Salo, Aavo Aunroos, Edith Asveit, Uno Mereste ja perekond Ütt.

Kandidaate saab esitada Pirita kodulehel või linnaosa valitsuse hoones (Kloostri tee 6, Tallinn). Tiitel antakse üle vabariigi aastapäeva paiku.

Head Uudised GoodNews