1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. AITÄH! Pirita tänab õpetajaid ja kasvatajaid tordiga
AITÄH! Pirita tänab õpetajaid ja kasvatajaid tordiga

AITÄH! Pirita tänab õpetajaid ja kasvatajaid tordiga

Pirita linnaosa valitsus tunnustab koolide ja lasteaedade pühendunud ja innovaatilist tööd eriolukorra ajal.

“Küllap jääb tänavune märtsikuu kõikidele koolijuhtidele ja õpetajatele meelde kogu eluks – koolid jäid sisuliselt päeva pealt tühjaks ning mõne päevaga tuli ümber korraldada kogu töö. Õpetama ja õppima hakata tuli täiesti uut moodi ja kohe. Aga te saite sellega väga hästi hakkama. Olete kriistingimustes töötades olnud kannatlikud, paindlikud ja innovaatilised,” tõdes Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat tunnustades eriliselt koolijuhtide ja õpetajate tööd. “Kui palju on selle tubliduse taga lisatöötunde, närvikulu ja unetuid öid, teab igaüks ise. Aga ma usun, et oleme kõik sellest kriisist ka õppinud, oleme hoolivamad, sallivamad ja ühtehoidvamad. Ning ka selles on just õpetajatel ja kõigil haridusala töötajatel olnud oluline roll,” sõnas linnaosavanem. Liinat tõi esile, et on saanud koolide kohta palju positiivset tagasisidet ka lapsevanematelt.

Pirita linnaosa valitsus tunnustab kõiki kooliperesid ja lasteaedasid, nii munitsipaal- kui ka eralasteaedasid, tordiga. “Suur aitäh ja kummardus teile, olge terved,” tänas linnaosavanem.

Osa kooli- ja lasteaiaperesid on juba suu magusaks saanud, osa haridusasutusi külastavad linnaosa valitsuse esindajad järgmisel nädalal.

Head Uudised GoodNews