1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ANNA OMA HÄÄL! Aita valida Eesti Parima Toiduaine konkursi Rahva Lemmik
ANNA OMA HÄÄL! Aita valida Eesti Parima Toiduaine konkursi Rahva Lemmik

ANNA OMA HÄÄL! Aita valida Eesti Parima Toiduaine konkursi Rahva Lemmik

Täna algab Eesti Parima Toiduaine Rahva Lemmiku hääletus. Hääletus toimub Eesti Parima Toiduaine konkursi Facebooki lehel, kus võtab mõõtu 47 toodet.

Rahva Lemmiku tiitli nimel asuvad võistlustulle tooted, mis on pälvinud oma kategooria hõbemärgi, head punktid piirkondlikul või kuldmärkide konkursil või muul viisil konkursi hindamiskomisjonile silma jäänud.

“Hindamiskomisjon on proovinud ära sajad erinevad kodumaised tooted ja valinud välja neist erilisemad ja silmapaistvamad. Nüüd on rahva kord sõna sekka öelda. Rahva Lemmiku tiitel on toidutootjatele äärmiselt oluline – on ju tarbijad need, kes poes ühe või teise toote kasuks otsustavad ning seeläbi toote müügiedu ja lettidel püsimise määravad,“ kinnitas Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Eesti Parima Toiduaine Facebooki lehel saavad kõik Eesti toidu austajad oma lemmiktoodete käekäiku jälgida ning kutsuda oma sõpru toodetele hääli andma. Hääle andmiseks tuleks vaid avada oma lemmiktoote pilt ning märkida see meeldivaks, kusjuures hääletada on võimalik ka mitme toote poolt. Võitjaks kuulutatakse enim hääli kogunud toit või jook.

Rahva Lemmiku hääletus lõpeb 26. juunil kell 12.00.

Ühtekokku osaleb tänavu Eesti Parima Toiduaine konkursil 167 Eesti toiduainet ja jooki.

Konkursi uudiseid saab jälgida Facebookis.

Head Uudised GoodNews