1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Augusti lõpuni tulevad Virtsu-Kuivastu praamiliinil lisareisid
Augusti lõpuni tulevad Virtsu-Kuivastu praamiliinil lisareisid

Augusti lõpuni tulevad Virtsu-Kuivastu praamiliinil lisareisid

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium saatis Väinamere Liinidele kooskõlastuskirja, mille alusel on augusti lõpuni Virtsu-Kuivastu praamiliinil lisareise oodata.

Täpsemalt väljuvad 21.-31. augustini lisareisid reedeti Kuivastust kell 21:05 ja Virtsust kell 21:40 ning pühapäeviti Kuivastust kell 18:45 ja 19:55 ning Virtsust kell 19:20 ja 20:30. Üks lisareis toimub ka 24. augustil Kuivastust 12:30 ja Virtsust 12:30.

Esmaspäeval kirjutas Meie Maa, et majandus- ja kommunikatsiooniministeerium lükkas tagasi Saaremaa Ettevõtjate Liidu, Saaremaa Omavalitsuste Liidu ja SA Saaremaa Turism ettepaneku jätkata Kuivastu-Virtsu liinil tihedama graafikuga ka sügisel.

Ministeerium vastas ettevõtjatele, et rahastus tuleb riigieelarvest ning ei võimalda praamiliiklust suurendada. Lisaks märkis ministeerium, et kuigi eraettevõtjate initsiatiiv parvlaevu soetada on tervitatav, on suur osa nende ostust doteeritud. Ministeerium kinnitas, et on panustanud ja panustab ka tulevikus parvlaevaühenduse hea kvaliteedi tagamisse.

Head Uudised GoodNews