1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Auhinnafond 10 000! Eesti parimaks sekretäriks oodatakse kandideerima mehi
Auhinnafond 10 000! Eesti parimaks sekretäriks oodatakse kandideerima mehi

Auhinnafond 10 000! Eesti parimaks sekretäriks oodatakse kandideerima mehi

sekretärAlgas üleriigiline konkurss riigi parima sekretäri valimiseks ning tänavu oodatakse esimest korda osalema ka julgeid mehi, kellele pannakse lisaks 10 000-eurosele auhinnafondile välja eripreemia.

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul toimub võistlus tänavu juba kuuendat aastat, kuid ükski mees pole seni veel julgenud osaleda. “Konkursi nimi on ehk natuke piirav, kuid tegelikult ootame osalema inimesi, kelle ametinimetus on ka juhiabi, büroojuht, administraator või assistent,” ütles Sibold ja lisas, et sobivat inimest saavad kandidaadiks esitada ka kolleegid või sõbrad.

“See pole kohvikeetja töö, vaid sekretäri ja juhiabi ametil on vastavalt viis ja kuus kvalifikatsioonitaset ning nad täidavad ettevõttes sisuliselt sidemängija rolli,” rääkis Sibold.

“Tänavune konkurss tuleb aastate suurim ning finalistid läbivad nii erialatestid kui Cash&Carry hulgikeskuses toimuva kontoriolümpia,” lisas Sibold.

Konkursil osalemiseks saab 9. aprillini soovitada kas sõpra või ka ennast läbi Facebooki lehe.

Konkurss koosneb kahest voorust: I voorus selgitab ekspertidest koosnev žürii välja kaheksa finalisti, kes pääsevad II vooru ning võtavad 13. aprilli testimispäeval mõõtu. Konkurss kulmineerub 25. aprillil toimuval konverentsil “Sekretäride päev 2017”.

Võistluse žüriis on kontoritarvete maaletooja Officeday juht Laur Sibold, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi lennundus- ja merendusosakonna juhataja Taivo Linnamägi, “Parim sekretär 2016” Taivi Pindis, Restoranide Rataskaevu 16 ja Pegasus teenindusjuht ja juhatuse liige Rain Tunger, Eesti Juhi Abi Ühingu juht Janne Kerdo, CV-Online Estonia turunduse ja meediasuhtluse juht Rain Resmeldt Uusen ja Brandem Baltic OÜ värbamisturunduse projektijuht Kaisa-Triin Karu.

Aasta parimat sekretäri selgitatakse Eestis kuuendat korda. Konkurssi korraldab Baltimaade suurim kontoritarvete firma Officeday.

Head Uudised GoodNews