1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Avati uudne kuutasupõhine ligipääs advokaatide teenustele
Avati uudne kuutasupõhine ligipääs advokaatide teenustele

Avati uudne kuutasupõhine ligipääs advokaatide teenustele

Foto: Pixabay.com

Õiguspere ülesanne on juristide ja advokaatide kaasamisel korraldada oma liikmete õiguste kaitse ilma täiendavate õigusabikuludeta nii kohtuväliselt kui kohtus. Liikmetasu al. 15 eurot kuus võib seega tähendada 4- kuni 5-kohaliste summade kokkuhoidmist ühe õigusliku vaidluse pealt.

“Õiguspere taga on soov lahendada Eesti inimeste ja ettevõtete jaoks kõrgtasemel õigusteenuste kättesaadavuse probleem”, ütleb Õiguspere juht Tarvo Rahumägi. “Pakkuda kodumaisel kapitalil põhinevat ja märksa laiemas ulatuses alternatiivi rahvusvaheliste kindlustuskontsernide üsna piiratud võimalustega õigusabi kindlustuse tootele. Samuti soovib Õiguspere pakkuda alternatiivi kliendisuhteid rikkuvale inkassoteenusele, korraldades liikmete tähtajaks laekumata arvete haldamise nii kohtuväliselt kui kohtus ilma täiendavate teenustasude ja kohtukuludeta”, lisab Rahumägi.

Mida annab Õiguspere liikmesus?

  • Õiguspere liikmel on alati olemas koht, kuhu juriidilise probleemi kerkides pöörduda, kartmata mingite tasude lisandumist. 
  • Õiguspere liikmesus aitab juba eos vältida paljude kulukate vaidluste tekkimist, sest annab igale vastaspoolele signaali, et liikmel on vajadusel vastu panna advokaatide tiim ja võimalus kasvõi Riigikohtuni välja minna.
  • Õiguspere korraldab tingimustele vastavates juhtumites oma liikme õiguste kaitse ilma täiendavate kuludeta nii kohtuväliselt kui kohtutes, kulugu selleks taustal kui tahes palju juristi/advokaadi töötunde või muid menetluskulusid.
  • Kui õigusabi kindlustuse otsus on juhtumis kulusid mitte hüvitada, siis sellega tema teenus ka piirdub. Õiguspere eesmärk on aga liiget igal juhul aidata. Kulude täieliku või osalise kaotamise kõrval saab Õiguspere abiks olla ka lisateenuste pakkumise ja vahendamisega.
  • Kui õigusabi kindlustust koos teiste kindlustustoodetega pakkuv kindlustusfirma vaidleb kindlustusvaidlustes sisuliselt iseendaga, siis Õigusperel selline huvide konflikt puudub. Õiguspere on kindlustusvaidlustes sõltumatu.
  • Ettevõttest liikmetel on liikmetasuga kaetud ka tähtajaks laekumata arvete haldus. Nii kohtuväliselt kui kohtus. Ilma teenustasude ja kohtukuludeta.
Rohkem infot ja liitumine veebilehel www.oiguspere.ee.
Head Uudised GoodNews