1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. BEEBIPIKNIKULE! Pelgulinna sünnitusmaja perekeskus ootab lustima
BEEBIPIKNIKULE! Pelgulinna sünnitusmaja perekeskus ootab lustima

BEEBIPIKNIKULE! Pelgulinna sünnitusmaja perekeskus ootab lustima

beebide piknik18. juunil kell 11–13 korraldab Pelgulinna sünnitusmaja perekeskus aadressil Sõle 23 järjekordse beebipikniku, sedapuhku juba kaheksandat korda. Vihmase või väga tuulise ilma korral üritust ei toimu, kuid avatud on beebitoitude telk ning soovijatel on võimalik perekeskuse saalis mängida.

Juba kaheksandat korda kogunevad suve hakul Pelgulinna sünnitusmaja taha muruplatsile beebid ja väikelapsed koos vanematega, et pidada üheskoos iga-aastaseks traditsiooniks kujunenud piknikku.

Perekeskuse juhataja Meelike Reimeri sõnul on titade piknik hea võimalus veeta aega värskes õhus ning tutvuda nii teiste noorte peredega kui ka Pelgulinna sünnitusmaja perekeskuse võimalustega. „Kuigi Pelgulinna sünnitusmaja seostub eelkõige lapse sünniga, on see tegelikult maja, kuhu tulla koos lapsega ka edaspidi. Meie perekeskus on mõeldud just selleks, et lapsevanemad saaksid spetsialistidelt häid ideid ja oskusi lapse arengu toetamiseks, võttes osa titaga tegelemise ringidest ja arendavatest tundidest,“ märkis ta.

Seekordsel piknikul saab perekeskuse õpetajate juhendamisel titade ja väikelastega mängida ja mürada, aktiivsemad beebid võivad mõõtu võtta viiemeetrise distantsiga roomamisvõistlusel Okaidi Beebisprint, kohapeal pakub Salvest maitsta Põnn sarja tooteid ning kõigil huvilistel on võimalus osaleda auhinnamängus. Kordamisele tuleb ka Tallinna võimlemispeo titarühmade kava „Linnud okste sees“, mille autor on perekeskuse õpetaja Solvi Kruus. Üritust jäädvustab fotograaf Evelin Lillepuu.

„On vähe ettevõtmisi, mis on mõeldud kõige pisematele – suvised vabaõhuüritused enamasti ju väikelaste kaasavõtmist ei soosi. Seepärast on hea meel, et saame pisutki täita seda tühimikku ja pakkuda võimalust veeta titaga kvaliteetaega värskes õhus,“ rääkis Meelike Reimer.

Piknik toimub Pelgulinna sünnitusmaja perekeskuse eestvedamisel neljapäeval, 18. juunil kell 11–13  aadressil Sõle 23. Vihmase või väga tuulise ilma korral piknikku ei toimu, kuid avatud on beebitoitude telk ning soovijatel on võimalik perekeskuse saalis mängida.

Üritus on kõigile tasuta!

Head Uudised GoodNews