1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Cinamon alustab uue eriürituse sarjaga mõeldes noortele
Cinamon alustab uue eriürituse sarjaga mõeldes noortele

Cinamon alustab uue eriürituse sarjaga mõeldes noortele

noortekas_1920x1080pxKuna septembrikuu tähistab kõige uue algust, alustab ka kinokeskus Cinamon uue üritusesarjaga NOORTEKAS, mõeldes seejuures just noorele, aktiivsele koolipublikule, kellel pimedate sügisõhtute saabudes pisut erilisemaid kinoelamusi pakkuda. Esimene üritus on plaanitud juba 16. septembri õhtupoolikusse.

16. septembril alustab Cinamoni kino Tartus uue eriüritusesarjaga Noortekas. Ettevõtmine kujutab endast spetsiaalset erilinastust ja esimest võimalust näha uusi noorteromaanidel, nooruslike näitlejate  või – sisuga filme Cinamoni kinolinal. Kohapeal ootab kõiki noori mõnus tervitus ja just neile mõeldud eriüllatused. Ühtlasi on kõigil õpilastel võimalus soetada pilet kino lojaalsusprogrammi kõige kõrgema astme- Superagendi- hinnaga. Noortekas toimub vastavalt sobivate filmide linastumisele umbes korra kuus.

„Me oleme seniseks pakkunud erilisi üritusi ja õhtuid üllatustega nii naistele kui meestele, mille vastu on huvi väga suur olnud ning mis on klientide poolt imehästi vastu võetud. Nüüd, mil ka kool algas, mõtlesime, et miks mitte alustada ka sarnase kontseptsiooniga kuid siis eelkõige noortele mõeldud erilinastustega“ täpsustab kino turundusjuht Ave Annuk.  Esimeseks Noorteka seansiks on James Dashneri edukal romaanitrioloogia esimesel raamatul põhinev pingeline seiklusfilm „Labürindijooksja“, kus noored üritavad põgeneda labürindist, millesse sattumist ja mille tagamaad nad ise ei mäleta. Lisainfo on leitav SIIT.

Cinamon on nooruslik ja perekeskne viie saaliga kinokeskus Tartu kesklinnas, kus kino proovib pakkuda filmivalikut ja eriüritusi, mõeldes kõigile. Kino on avatud seitse päeva nädalas. 

Head Uudised GoodNews