1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Circle K uus termostass aitab säästa keskkonda
Circle K uus termostass aitab säästa keskkonda

Circle K uus termostass aitab säästa keskkonda

Circle K mugavuspoed pakuvad lojaalsusprogrammi EXTRA Club kliendikaardi omanikele edaspidi isikliku termostassiga kuumi jooke 10% soodsamalt, et vähendada papptopside kasutust ja olla seeläbi keskkonnasõbralikum ettevõte. Kel head termoskruusi veel pole, siis alates tänasest on kõikides teenindusjaamades müügil trendikad kvaliteetsed termostassid, kuhu Circle K pakutavad L suuruses kuumad joogid täpselt ära mahuvad.

Eelmise aasta novembris viis Circle K jäätmetekke vähendamise nädala raames läbi kampaania, kus kliendid said oma termostopsiga kuumi jooke soodsamalt osta. Circle K turundusjuhi Diana Veigeli sõnul võtsid inimesed algatuse väga hästi vastu ning nüüd saab sellest püsipakkumine.

“Ühekordselt kasutatavate pakendite vähendamine teeb loodusele suure teene ning on kaasaegse ühiskonna tunnus,” ütles Veigel. “Saime läbi sotsiaalmeedia kanalite palju positiivset tagasisidet, et teeme õiget asja, ning loodame nüüd termostassi pakkumisega veelgi jõulisemalt kaasa aidata keskkonnasäästlikuma mõtteviisi levikule.”

BPA-vabast plastikust ja roostevabast terasest valmistatud Circle K uue lekkimiskindla termostassi maht on 473 ml ning sinna mahuvad kenasti ära kuni L suuruses joogid. Lisaks hoiab mugav termostass joogi kaua kuumana. Circle K termostassidele kehtib teenindusjaamades soodushind 9.95€ kuni veebruari lõpuni.

“Circle K on Eesti suurim kaasa ostetava kohvi müüja ning pakume klientidele parimat hinna ja joogi koguse suhet. Kõige enam ostavad kliendid L suuruses jooke, mis on mahuga 350 milliliitrit,” rääkis Veigel. “Saadaval on ka 500-milliliitrised XL kohvid, aga nende jaoks on vaja juba suuremat termostopsi.”

Circle K kohvijoogid valmistatakse UTZ kvaliteedimärgiga kohviubadest, mis tähendab, et tarneahelas on võimalik jälgida kohviubade teekonda kasvatajast lõpptarbijani ning seeläbi tagada toote parim kvaliteet. Samal ajal kaitseb UTZ sertifitseerimise programm keskkonda ja põllumajandustootjaid, kindlustades kohvi- ja kakaokasvatajatele ohutud ja tervislikud töötingimused ning välistades lapstööjõu kasutamise.

Circle K poodides müüdavatest jookidest on vaieldamatult populaarseim piimakohv, mida müüakse kõikidest jookidest 80%. Samuti on võimalik osta musta kohvi, café lattet, flat white kohvi, cappuccinot, piparmündikakaod ja piimakakaod. Samuti on poodides saadaval erinevad siirupid jookide maitsestamiseks ning piima asemel kasutamiseks sojapulber.

Head Uudised GoodNews