1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. CORELLI MUSIC KUTSUB I “Eesti Mõisad 2020” tuleb siiski!
CORELLI MUSIC KUTSUB I “Eesti Mõisad 2020” tuleb siiski!

CORELLI MUSIC KUTSUB I “Eesti Mõisad 2020” tuleb siiski!

Corelli Music annab rõõmuga teada, et seoses piirangute osalise leevendumisega on nüüd võimalik juulist alustada tavapäraste kontsertidega. Ootamatult saabunud kriisiolukorras jäi toimumata 8 Corelli planeeritud kontserti märtsist juunini. Kõigile on nüüd leitud uued toimumisajad kas sügis-talvel või järgmisel kevadel. Eriolukorra alguses käivitas Corelli barokselt virtuaalse kontserdisaali Facebookis ja You Tube’is, mida hoolega vaadati. Kuid see ei asenda siiski ehedaid kontserdielamusi ei muusikutele ega publikule, eriti sumedatel suveõhtutel mõisates.

Pika traditsiooniga heategev kontserdisari “Eesti mõisad 2020” toimub 16.-19. juulini, arvestades kõiki sel hetkel kehtivaid piiranguid ja tingimusi. Muudetud kavas osalevad vaid keelpillid ja klavessiin, jättes publiku tervise huvides kõrvale lauljad ja puhkpillimängijad. Kuna saalis saab olla kasutusel vaid 50% kohtadest, pakub Corelli publikule võimaluse ise valida endale sobiv piletihind kas 17.-, 22.-, 50.- või 100.- EUR. Iga piletiostja on meie toetaja.

21 aastat on “Eesti mõisad” toetanud rahaliselt endast nõrgemaid ja teisi abivajajaid. Sel aastal on muusikud ise saanud väga valusalt pihta ja sattunud keerulisse olukorda, kui 3,5 kuud on ära jäänud kõik kontserdid ja esinemised. Seetõttu palutakse sel suvel toetada Corelli mõisamuusikuid, rohkem infot leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews