1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. CV Keskusest leiad nüüd ka avaliku sektori töökuulutused
CV Keskusest leiad nüüd ka avaliku sektori töökuulutused

CV Keskusest leiad nüüd ka avaliku sektori töökuulutused

CV Keskusest leiad nüüd ka avaliku sektori töökuulutusedAlates 01.04.2013 kehtima hakanud Avaliku Teenistuse Seaduse järgi täidetakse enamik avaliku sektori töökohti avaliku konkursi kaudu. Järgmiseks kolmeks aastaks valiti läbi konkursi tööturul partneriks CV Keskus.

„Koostöös riigiga suudame kindlasti suurendada avaliku sektori töökohtadele kandideerijate arvu ning kvaliteeti. Täiendav kasu nii era- kui avaliku sektori jaoks tekib suurenevast sektoritevahelisest teadmiste ja kogemuste ülekandumisest, mis tuleneb sektorite vahelisest vabamast tööjõu liikumisest,“ kommenteeris koostööd CV Keskuse tegevjuht Paavo Heil.

Koostöö enam kui 60 erineva riigiasutusega toob CV Keskuse kasutajateni täiendavalt ligikaudu 4000 avaliku sektori tööpakkumist aastas.

„Riigi jaoks töötamine on vastutusrikas ja pakub huvitavat väljakutset, tarkade inimeste panus on vajalik ja nii peab ka info vabadest töökohtadest olema võimalikult laialt kättesaadav,“ ütles asekantsler Agris Peedu.

“Tööportaalis kuulutuste avaldamine on hea näide era- ja avaliku sektori koostööst, nii on info riigiametisse kandideerimiseks lihtsalt kättesaadav juba väljakujunenud kasutusega tööportaalist,” lisas Peedu.

CV Keskusest leiad nüüd ka avaliku sektori töökuulutused2

Head Uudised GoodNews