1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Disney On Ice jääetendusi käis Tallinnas vaatamas 20 000 inimest
Disney On Ice jääetendusi käis Tallinnas vaatamas 20 000 inimest

Disney On Ice jääetendusi käis Tallinnas vaatamas 20 000 inimest

DisneyOnIce7.– 9. veebruaril esietendus Tallinnas, Saku Suurhallis maailmakuulus DISNEY ON ICE jääshow. Kogupere jääetendust nimega «Fantaasiamaailmad» käis vaatamas 20 000 pealtvaatajat, kes said nautida Disney/Pixar lemmiktegelasi armastatud joonisfilmidest «Autod», «Väike Merineitsi», «Tinker Bell» ja «Lelulugu 3».

Kokku nägi publik uisutamas üle 40 tegelaskuju armastatud multikatest. Muinasjutuline jääretk viis lapsed ja nende vanemad «Autode» võidusõidumaailma, kus jääle kihutasid elusuuruses autod, kutsus külastama Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega, rõõmustas pealtvaatajaid veealuse reisiga «Väikese Merineitsi» Arieli juurde ja sealt edasi müstilisse Haldjaorgu armastatud haldja Tinker Belli juurde. Jääle hüppasid ka Miki- ja Minni-Hiir isiklikult.

Eestisse Disney On Ice etendusi toonud Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul näitab publiku soe vastuvõtt, et maailmatasandil lasteetendused on Eestisse väga oodatud. «Säravad ja tõepärased kostüümid, ilus uisutamiskoreograafia, maagiline lavakujundus, võluv värvide ja valguse mäng, imelised ja äärmiselt positiivsed tegelaskujud – Tallinnas näidatud jääetendus ühendas endas täiuslikult erinevaid elemente mitmetest Disney On Ice showdest. Suur rõõm oli kuulda laste kiitvaid kommentaare ning näha naeru nende näol. Loodame, et Disney On Ice tuleb Eestisse teise etendusega tagasi. Kõikide perede ja laste rõõmuks toome aga juba järgmise aasta jaanuaris Tallinnasse suurejoonilise jääetenduse «Jääaeg Live! – Mammuti seiklus», mis põhineb läbi aegade menukaimal multikasarjal,» lisas Palm.

Head Uudised GoodNews