1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Edukas ärinaine Maie Matšenas: Selles sündmuses on, mida oodata!
Edukas ärinaine Maie Matšenas: Selles sündmuses on, mida oodata!

Edukas ärinaine Maie Matšenas: Selles sündmuses on, mida oodata!

Teatavasti olete piletid balletigalale juba soetanud. Millised eelmõtted teid seoses sündmusega valdavad?

Selles sündmuses on, mida oodata. Kõigepealt palju erineva stiiliga tantsijaid lõikudega erinevatest etendustest. Süžeede vaheldumine tundub ehk algul isegi veidi võib-olla keerukas, aga seda enam on ilmselt hiljem veel pikalt, mida endamisi mõelda, arutleda ja võrrelda. Ja kindlasti on oodata ka südantsoojendavat muusikaelamust.

Mida või keda Te enim kultuuri suursündmuselt ootate?

Kui sellele küsimusele mõeldes vastaksin, et tegelikult on ootused tihtipeale seotud võib-olla pigem enda hingeseisundiga antud hetkel. Vahel on tunne, et sooviks sõnadeta kunsti, vahel siirast lõõgastumist ning huumorit. Vastavalt sellele soovile saab ka ikkagi leida eeldatava ürituse. Kui aga on üritus toodud nn koju kätte ehk eestimaale, siis tasuks kindlasti vaatama minna ning oma silmaringi avardada, sest igal juhul jõuab end ka selleks ürituseks häälestada.

On saanud justkui rahvatarkuseks, et iga inimene peaks vähemalt kordki elus käima balletietendust vaadatamas ja nautimas. Mida Teie sellest arvate?

Tegelikult on nii iga asjaga, et inimene võiks korra elus proovida teha mida iganes. Balletietendus võiks kindlasti olla üks nendest. Samas see etendus ei ole ainult ballett.. see on lausa läbilõige balletietendustest läbi aegade ja igati hea võimalus end niiviisi kurssi viia ka selle elu avaldusega.

Head Uudised GoodNews