1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti Juristide Liidu üliõpilaste õigusbürood alustavad taas
Eesti Juristide Liidu üliõpilaste õigusbürood alustavad taas

Eesti Juristide Liidu üliõpilaste õigusbürood alustavad taas

Eesti Juristide LiitEesti Juristide Liit tähistab 10. märtsil 2014.a. oma 25. aastapäeva ja viimasel 14 aastal on liidu tegevuse üheks prioriteediks olnud elanikkonnale tasuta õigusabiteenuse osutamine. Lisaks eelnevale on liidu missiooniks noorjuristidest oskusliku järelkasvu kasvatamine ja tööks vajaliku õiguspraktika korraldamine.

Selleks on juristide liit ellu kutsunud üliõpilaste õigusbürood. Viimast silmas pidades alustavad juba järgmisest nädalast, 27. jaanuarist, Tallinna Linnakantseleis ja Laagri Kultuurikeskuses (Veskitammi 8, Laagri) tasuta õigusabi osutamist üliõpilaste õigusbürood. Üliõpilaste õiguspraktika kestab kuni 6. juunini 2014.a. Nõustajad (üliõpilased) on vähemalt II kursuse Tallinna ja Tartu
ülikoolide õigusteaduskonna tudengid.

Nõustamise täpne ajakava ja nõustamist teostavate üliõpilaste võõrkeele (silmas peetud vene keelt) valdamise oskus on avaldatud juristide liidu kodulehel. Tasuta õigusabi osutatakse esmaspäevast reedeni ning abivajajate teenindamine toimub elavas järjekorras.

Täpsemat infot vastuvõtuaegade ja nõustajate keeleoskuste ja keelekasutuse kohta saate Eesti Juristide Liidu kodulehelt või telefonilt 6313 002.

Head Uudised GoodNews