1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti Juristide Liit osutab Mustamäe Linnaosa Valitsuses tasuta õigusabi
Eesti Juristide Liit osutab Mustamäe Linnaosa Valitsuses tasuta õigusabi

Eesti Juristide Liit osutab Mustamäe Linnaosa Valitsuses tasuta õigusabi

Tasuta õigusabiAlates 20. septembrist on Eesti Juristide Liit osutanud Mustamäe Linnaosa Valitsuses esmaspäeviti 13.00-17.00 tasuta eesti- ja venekeelset õigusnõustamise teenust. Sel suvel osutavad õigusabi üliõpilased Jana Žuk, Anna Vinogradova ja Kätlin Robas.

Tasuta õigusabi osutatakse perioodidel 20.07-24.08 ning 21.09-14.12 Mustamäe Linnaosa Valitsuse esimese korruse teenindussaalis boksis nr 10.

Õigusnõustajad on valmis vastama linnaelanike enamikele põhilistele õigusalastele küsimustele erinevatest valdkondadest (perekonnaõigus, tööõigus, pärimisõigus, üüri- ja võlasuhted jne). Korraga teenindatakse üht klienti ning keskmiselt on ühe kliendi nõustamiseks aega 20 minutit.

“Mustamäe Linnaosa Valitsuses osutab Eesti Juristide Liit õigusabi alates sellest kevadest. Ühest küljest on see hea võimalus õigusüliõpilastel omandatud teadmisi praktikas rakendada ning teisalt saavad Tallinna elanikud oma põhilistele probleemidele lahenduse. Tuleb aga silmas pidada, et tegu on üliõpilastega, kel pole veel pädevust iseseisvalt kohtutesse dokumente koostada ning keerulisemate probleemide lahendamine nõuab rohkem aega,” märkis Eesti Juristide Liidu noorjuristide projektijuht Katarina Kiiver.

Nõustamine toimub Mustamäe Linnaosa Valitsuses (A. H. Tammsaare tee 135) igal esmaspäeval 13.00-17.00 elava järjekorra alusel.

Head Uudised GoodNews