1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EESTI KEEL I Täna kell 10 algab registreerimine tasuta eesti keele veebikursustele
EESTI KEEL I Täna kell 10 algab registreerimine tasuta eesti keele veebikursustele

EESTI KEEL I Täna kell 10 algab registreerimine tasuta eesti keele veebikursustele

Täna kell 10 algab Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel www.integratsioon.ee esmakordselt registreerimine tasuta eesti keele veebikursustele. Kokku saab registreeruda 91 kursusele A1, A2, B1, B2 ja C1 tasemel, kuhu on oodatud 1456 täiskasvanud eesti keele huvilist.

Veebikursustele registreerumisel on võimalik valida sobivat eesti keele kursust vastavalt keeleoskuse tasemele ning eelistustele aja, keeltekooli ja õpetaja osas. Tunniplaaniga saab tutvuda Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel

Sujuvamaks registreerumiseks on soovituslik tutvuda kursustele registreerimise reeglitega ning testida oma keeleoskust sihtasutuse veebilehel.

Esimene veebikursus algab 7. mail ja viimane 3. juulil. Enamus kursusi lõppeb sügiseks.

Veebikursustel osalemine eeldab õppijatelt interneti kasutamise võimalust ja arvuti või nutiseadme olemasolu. Iga koolitaja on välja valinud õppeks sobiva veebikeskkonna ning teavitab sellest kursustele registreerunuid ja juhendab neid veebikeskkonna kasutamise osas.

Kursustele saavad end registreerida täiskasvanud inimesed alates 18. eluaastast elukohast ja koolituse pakkuja asukohast sõltumata.

Järgmine võimalus kursustele registreerumiseks avaneb augustis, kui Integratsiooni Sihtasutus pakub veel üle 2500 tasuta õppekoha. 

Lisaks veebipõhisele registreerimisele on tasuta eesti keele kursustele võimalik pääseda ka läbides nõustamise. Nõustamise tulemusena registreeritakse inimese soovid ja võimalused ning hiljem kutsutakse õppima kas Integratsiooni Sihtasutuse eesti keele majade või sobiva koolituspakkuja juurde.

Lisainfo eesti keele õppimise ja praktiseerimise võimaluste ning nõustamise läbimise kohta saab tasuta infotelefonil 800 9999 või e-posti aadressil info@integratsiooniinfo.ee.

Head Uudised GoodNews