1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK ootavad kandidaate konkursile Inimese Parim Sõber 2014
Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK ootavad kandidaate konkursile Inimese Parim Sõber 2014

Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK ootavad kandidaate konkursile Inimese Parim Sõber 2014

Bigbank-match-showAjavahemikul 10.09-18.09 on võimalik nimetada konkursile Inimese Parim Sõber 2014 osalema koeri, kes on viimase aasta jooksul märkimisväärse teoga hakkama saanud ja sellega inimest oluliselt aidanud.

Konkursile esitatud tegude hulgast valib korraldaja välja kolm nominenti, kelle vahel toimub rahvahääletus, mille võitja kuulutatakse välja 12. oktoobril Kristiine Spordihallis toimuval kümnendal heategevuslikul koertenäitusel BIGBANK Match Show.

„10. juubeliaastat tähistav BIGBANK Match Show on käesoleval aastal väga eriline just selle poolest, et tunnustava tiitli ja auhinna saab koer, mitte inimene, nagu eelnevatel aastatel,“ ütles MTÜ Eesti Koeraomanike Seltsi juhatuse liige Aire-Piret Pärn. „Varem oleme välja selgitanud aasta kõige koerasõbralikuma teo, kuid sel korral on konkursi eesmärgiks tõsta esile ja tunnustada koerasid kui täieõiguslikke ühiskonna liikmeid.“

„Konkursile Inimese Parim Sõber 2014 on oodatud kandideerima kõik Eesti elanike koerad, kes on mõne erakordse või märkimisväärse teoga inimest aidanud, ning ettepanekuid võivad teha kõik Eesti asutused, ettevõtted, koeraomanikud, eraisikud, liidud jne,“ selgitas BIGBANK Match Show korraldaja Marve Kadastik. „Eelmisel aastal kuulutati BIGBANK Match Show’l välja aasta kõige koerasõbralikum tegu nimega Valga “vanglakoerte” sotsialiseerimisprojekt, mille eestvedajaks oli Kadri Kullman koostöös Dr. Sterni heategevusfondiga.“

Kandidaadi esitamiseks tuleb esitada taotlus BIGBANKi veebilehel www.bigbank.ee/et/matchshow/statuut ajavahemikul 10.09.-18.09.2014.

Tiitli inimese parim sõber 2014 võitja saab vähemalt 50kg toiduvaru.

Paralleelselt kogu Baltikumis toimuva BIGBANK Match Show ajaloo jooksul on Eesti koduta loomade varjupaikasid heatahtlike inimeste abil toetatud enam kui 15 000 euroga. BIGBANK on koertenäituse toimumisse kolmes Balti riigis panustanud kokku üle 200 000 euro. 10. aastat toimuva ürituse algatajad ja läbiviijad on MTÜ Eesti Koeraomanike Selts ja BIGBANK AS.

MTÜ Eesti Koeraomanike Selts on 2006. aastal asutatud mittetulundusühing, mis haldab internetifoorumit www.koertekoda.net ning tegeleb hättasattunud koerte abistamisega koos Koertekoja foorumi kasutajatega.

BIGBANK AS (www.bigbank.ee) on Eesti kapitalil põhinev tarbimislaenudele keskendunud spetsiaalpank, millel on filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Hispaanias ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis. BIGBANK annab tööd 477 inimesele, neist 212 Eestis, 97 Lätis, 70 Leedus, 36 Soomes, 39 Hispaanias ja 23 Rootsis.

Head Uudised GoodNews