1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti parimaks kondiitriks valiti Elena Bulynina
Eesti parimaks kondiitriks valiti Elena Bulynina

Eesti parimaks kondiitriks valiti Elena Bulynina

parim-kondiiter-2016_25Tallinnas rahvusvahelise toidumessi FoodFest 2016 raames toimunud kutsemeistrivõistlustel noppisid Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse õpilased kõrgeid kohti.

Parimaks kondiitriks osutus Elena Bulynina (kutseõpetaja Irina Burkina) ning pagarite konkurentsis sai teise koha Juri Semeiko (õpetaja Dmitri Filippov). Kondiitrite seas oli Ida-Virumaalt finaalis ka Polina Konstantinova ning pagaritest Kristina Kuznetsova, kes oli viies.

Koostöös Eesti Peakokkade Ühenduse ning Profexpo OÜ-ga korraldatud noorte kokkade kutsemeistrivõistlusel “Noorkokk 2016” oli kutseõpetajate Julia Horohhordina ja Taimo Tamme juhendatav peakokk Darja Žerebtsova koos Jevgeni Birjukoviga neljas. Võistlusel osales ka peakokk Zanna Dmitrijeva koos Ranno Luhaväliga (juhendaja Mihkel Luus).

Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse direktor Hannes Mets soovis kõigile võistlejatele ka juhendajatele õnne ning tunnustas neid kõrgete kohtade eest.

parim-kondiiter-2016_06

“Kutsemeistrivõistlustel on kohal kogu Eesti paremik ning selles konkurentsis võita või esikolmikusse tõusta, on suurepärane saavutus,” tunnustas Mets. “Tublid on ka kõik teised FoodFesti 2016 raames võistelnud õpilased, sest ainuüksi jõudmine sellisele tasemele on märkimisväärne kordaminek. Tõestasime taas, et nii meie õpilased kui õpetajad on Eestis oma ala tipud ning ühendatud Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus on kool, kus kvaliteetset ametiharidust omandada.”

parim-kondiiter-2016_26

Võistluste peaeesmärk on propageerida vastavaid erialasid ja teadvustada õpilastele täisväärtusliku toidu tähtust nii enda kui oma kaaskodanike ehk tulevaste klientide toidulaual.

Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse kolmes õppekohas Jõhvis, Sillamäel ja Narvas õpib 17 õppekavarühmas meistriks üle 2800 erinevas vanuses õppija.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews