1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ERR vahendab otseülekandes Barack Obama pressikonverentsi ja kõne
ERR vahendab otseülekandes Barack Obama pressikonverentsi ja kõne

ERR vahendab otseülekandes Barack Obama pressikonverentsi ja kõne

Barack Obama
Barack Obama

3. septembril on rahvusringhäälingu programmid kogu päeva USA presidendi Barack Obama Eesti visiidi vahendamise lainel. Nii USA riigipea pressikonverentsi kui ka kõnet saab otse jälgida ETVs, Vikerraadios, venekeelses Raadio 4s ja portaalis ERR.ee. Lisaks saab ERRi kanalite kaudu osa Barack Obama saabumisest ja lahkumisest Tallinna lennujaamast.

ETV “Terevisiooni” algusaeg võib homse sündmusega seoses liikuda tavalisest varasemaks ja “Aktuaalne kaamera” annab päeva jooksul eetrisse erisaateid. ERRi programmid on oma homsetes saatekavades paindlikud, et tuua olulised sündmused jälgijateni.

ETV kordab päeval näidatud pressikonverentsi ja kõnet õhtul pärast “Foorumi” saadet.

Portaalis ERR.ee saab Barack Obama pressikonverentsi ja kõnet kuulata lisaks eestikeelsele tõlkele ka venekeelse sünkroontõlkega või inglise keeles ehk ilma pealeloetud tõlketa. USA riigipea visiidi televisiooni, raadio ja portaali kogu kajastus koondub lehele ERR.ee järelvaadatavaks ja -kuulatavaks eesti, vene ja inglise keeles.

ERRi toodetud telepilt USA presidendi Eesti visiidist jõuab homme CNNi ja EBU kaudu ka teiste riikide telekanaliteni üle maailma.

Head Uudised GoodNews