1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Esita aasta ema kandidaat! Valgamaa ootab aasta ema aunimetusele kandidaate
Esita aasta ema kandidaat! Valgamaa ootab aasta ema aunimetusele kandidaate

Esita aasta ema kandidaat! Valgamaa ootab aasta ema aunimetusele kandidaate

kiriJuba kuuendat korda soovitakse Valgamaa aasta ema tiitliga tunnustada pereema, kes on pühendunud ja hea ema ühele või enamale lapsele andes neile armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust. Selle traditsiooni jätkamiseks kutsub Valga maavalitsus esitama kandidaate maakonna aasta ema tiitlile.

Valgamaa aasta ema tiitlit on välja antud 2012 aastast, mil selle pälvis Kaja Hindre Tõrvast. 2013. aastal sai maakonna aasta ema tiitli Linda Oks Valgast, 2014. aastal pärjati tiitliga Maris Kärson Puka vallast, 2015. aastal valiti aasta emaks Külli Kasak Tõrvast ja 2016. aastal sai auväärse tiitli Liia Ruusmann Tõrvast.

Valgamaa aasta ema konkursile sobiv kandidaat on Eesti Vabariigi kodanik, kelle elukohaks rahvastikuregistris on Valgamaa ning kes on tunnustatud nii oma ametitöös kui perekonnas ja kes on ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool oma pereringi. Taotluse võivad teha kõik, kes on märganud häid ja eeskujulikke maakonna emasid.

Taotluses tuleb näidata:

1) esitatava isiku nimi, sünniaeg, elukoht (koos postiindeksiga), telefoni number, elukutse, töökoht, kodakondsus ja laste arv;

2) kandidaadiks esitamise põhjendus, kirjeldus nominendi töö ja igapäevategevuse kohta;

3) taotluse esitamise kuupäev, esitaja nimi (asutus, mittetulundusühing, seltsing, pere või kollektiiv) ja kontaktid (telefoni number ja aadress).

Oodatud on pildid ning lähedaste (laste, abikaasa, töökaaslaste) iseloomustused kandidaadi kohta.

Kandidaatide esitamistähtaeg on 21. aprill.

Kirjalikud ettepanekud „Valgamaa aasta ema” konkursile tuleb saata e-posti aadressile info@valga.maavalitsus.ee  või paberkandjal Valga maavalitsuse aadressil Kesk 12, Valga.

Taotluse võib tuua ka isiklikult Valga maavalitsuse infolauda.

Head Uudised GoodNews