1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ESITA OMA LEMMIK! Kellest saab Tallinnas aasta laste- ja noortesõbralik ettevõte?
ESITA OMA LEMMIK! Kellest saab Tallinnas aasta laste- ja noortesõbralik ettevõte?

ESITA OMA LEMMIK! Kellest saab Tallinnas aasta laste- ja noortesõbralik ettevõte?

love-feet-1419789-mTallinna Spordi- ja Noorsooamet on välja kuulutanud konkursi „Tallinna laste- ja noortesõbralik ettevõte“, mille eesmärgiks on tunnustada Tallinna ettevõtteid ning tõsta esile nende laste- ja noortesõbralikke väärtusi ja tegevusi.

Veel kuni 15. novembrini k.a on võimalik igal linnakodanikul ära märkida ja tunnustada Tallinnas neid ettevõtteid, kes on lisaks oma põhitegevusele võtnud südameasjaks tegutseda laste ja noorte nimel ning jagavad laste- ja noortesõbralikke väärtusi nii oma organisatsiooni sees kui ka väljapoole.

Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtet on Tallinnas valitud 2010. aastast alates. Varasemad laste- ja noortesõbralikud ettevõtte tiitli omanikud on olnud AS G4S Eesti, AS Tallinna Vesi ja Rimi Eesti Food AS. 2013. aastal pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli AS SEB Pank.
Nominente Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte auhinnale võivad esitada kõik tähelepanelikud Tallinna elanikud ja juriidilised isikud, sh ettevõtted ise kuni 15. novembrini k.a.

 Nominendi esitamiseks tuleb täita elektrooniline ANKEET. Rohkem infot konkursi kohta on üleval Tallinna kodulehel.

Tallinna laste- ja noortesõbralik ettevõte avalikustatakse ja auhind antakse üle 9. detsembril No99 teatris toimuval pidulikul auhinnagalal.

Head Uudised GoodNews