1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FLEX saadab Eesti vahetusõpilased aastaks tasuta USAsse – kandideeri!
FLEX saadab Eesti vahetusõpilased aastaks tasuta USAsse – kandideeri!

FLEX saadab Eesti vahetusõpilased aastaks tasuta USAsse – kandideeri!

FLEX Estonia ootab kandideerima kõiki 9. ja 10. klassi õpilasi tasuta vahetusprogrammi FLEX, mis lennutab Eesti õpilased aastaks USAsse.

Kandidaat peab omama Eesti kodakondsust, tema sünnikuupäev peab jääma ajavahemikku 15. juuli 2001 – 15. juuli 2004, ta õpib hetkel 9. või 10. klassis ja valdab inglise keelt.

„Kõik FLEX programmi kandideerivad õpilased väärivad tunnustust, sest iga õpilane, kes kandideerib on julge ja silmapaistev. Olen uhke Eesti noorte üle, kes on niivõrd osavõtlikud ja edukad,“ ütles FLEX Eesti programmjuht Greete Lepik.

FLEX Eesti vilistlaste koordinaator ja 2017. lennu vilistlane Gerda Metsma: „Tänu FLEXile, sain minna üheks õppeaastaks tasuta Ameerikasse! FLEX Programm andis mulle uue pere ja sõbrad, kes aitasid mul uues keskkonnas kohaneda. Lisaks sellele sain lihvida oma oskusi koostöös ja juhtimises, mida kasutan nüüd Eestis erinevate kogukondade arendamisel.“

Informatsiooni programmi kohta leiab rahvusvahelise programmi Facebooki lehel: FLEX Estonia ning Instagrammis: flexbaltics.

FLEX programmi vilistlaste tegevusega saab tutvuda Facebooki lehel: FLEX Alumni Estonia ning Instagrammis: flexalumniest

Avaldus asub internetis: ais.americancouncils.org/flex

Head Uudised GoodNews