1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Forum Cinemas kinodes on täna sünnipäevahinnad
Forum Cinemas kinodes on täna sünnipäevahinnad

Forum Cinemas kinodes on täna sünnipäevahinnad

Forum CinemasTäna tähistab oma 21. sünnipäeva Eesti suurim kinokett Forum Cinemas, mispuhul on kõigile külastajatele filmielamus 30% soodsam. Kõigi sellel nädalal kino külastanud inimeste vahel loositakse välja sünnipäev A Le Coq sviidis.

Forum Cinemas kinod Tallinnas, Tartus ja Narvas tähistavad sünnipäeva terve käesoleva nädala jooksul – loosimised, kus kinokülastajatel on võimalus võita väärtuslikke auhindu koostööpartneritelt, toimuvad iga päev.

Forum Cinemase kinod on oma ajaloo jooksul kogunud ühtekokku üle 17 miljoni külastuse. Ettevõtte juhi sõnul näitab see Eesti elanikkonna suurust arvestades muljetavaldav number, et eestimaalased on võrreldes paljude lähiriikide elanikega väga aktiivsed kinoskäijad.

„Viimastel aastatel on meie Eesti kinosid külastatud konstantselt üle miljoni korra aastas. Ka Euroopa kinoliidu uuring näitab, et Eestis käiakse aasta jooksul kinos keskmisest rohkem. Kui meie inimesed külastavad kinosid keskmiselt kahel korral aastas, siis meie lähiriigid jäävad külastuste aktiivsuselt meist kaugele maha – 1,1 ja 1,4 korra piiresse,“ tõdes Forum Cinemas tegevdirektor Kristjan Kongo.

Kinojuhi sõnul on Eesti kinopublik näidanud läbi aastate üles suurt huvi Hollywoodi kassahittide vastu ning selle najal püsibki tõenäoliselt eestimaalaste kinokäimise harjumus. „Piletihinnal ei ole sugugi nii suurt mõju kinokülastuste arvule kui atraktiivsel filmivalikul – järgmisel aastal valmivate filmihittide põhjal julgeme näiteks ennustada, et aasta 2015 tuleb meil külastuste arvu poolest läbi aegade edukaim,“ tõdes Kongo.

Forum Cinemas on Eesti suurim kinoettevõte, mis opereerib hetkel Coca-Cola Plaza kino Tallinnas, Ekraani kino Tartus ning Astri kino Narvas. Forum Cinemas kuulub Nordic Cinema Group’i, Põhjamaade ja Baltikumi suurimasse kinooperaatorfirmasse. 2013. aastal külastas Forum Cinemas kinosid 1 254 462 inimest ning ettevõtte käive ulatus 8,2 miljoni euroni.

Forum Cinemas2

Head Uudised GoodNews