1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FOTOD I Otepää sai talvepealinna tiitli
FOTOD I Otepää sai talvepealinna tiitli

FOTOD I Otepää sai talvepealinna tiitli

Täna keskpäeval andis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats Otepää kultuurimaja pargis kahe kuuse all linnale üle talvepealinna tiitli.

„Aastad ei ole vennad,“ tõdes Lauri Laats Otepää vallavanemale Kaido Tambergile tiitlit üle andes, „eelmisel aastal oli siinkandis lund nii ohtralt, et tekkis kiusatus seda taskus Tallinnagi kaasa võtta, seekord aga, jah, tibutab vihma ja rohi on roheline. Aga ega talv taeva jää, pealegi pole Otepää mehed harjunud looduselt armuande ootama – kui lund ei ole ega tule, siis teevad seda ise, nii et Kuutsemäel ei jää ükski suusavõistlus pidamata ega talverõõmud nautimata. Elagu Eesti talvepealinn Otepää!“

Pidustused algasid Otepääl juba eile, 21. detsembril tulise talvepeoga ansambli Kruuv muusikaga ning kulmineerusid täna talveturu, kuumade jookide festivali ning palju muuga.

Kohale olid tulnud külalised suve-kevade-sügise ja pärispealinnast, kontserdil astus üles Eesti eetika- ja tantsukool, toimus ülevallaline line-tantsijate suur tants, Otepää valla kooride ja ansamblite ühine talvekoor esitas talvelaulude popurrii, jõuluvanad pidasid suurejoonelise koosoleku, kus vaatasid üle Otepää aasta plussid ja miinused ning jagasid headele kommi ja halbadele vitsa.

 

Head Uudised GoodNews