1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. FOTOD! Koigis haarasid võimu lasteaialapsed
FOTOD! Koigis haarasid võimu lasteaialapsed

FOTOD! Koigis haarasid võimu lasteaialapsed

Foto: Koigi vald
Foto: Koigi vald

Eile tutvusid Koigi lasteaia lapsed tööga vallamajas. Vallavanem Margo Hussar tutvustas lastele Koigi valda ja Eesti vabariigi lippu, mille nii mõnigi laps ära tundis.

Edasi siirduti volikogu saali, kus peeti maha ka volikogu näidisistung. Selleks valiti koosoleku juhataja. Välja pakuti mitu nime. Nagu päriselt, siis, ka siin, sai enim hääli saanu selle austava ameti.

Istungil oli päevakorras kaks küsimust. Esimeseks oli lume puudus liumäel. Selleks oli variante mitu: kas minna külla lapsele, kelle kodus on rohkem lund, tassida mäele lund ise või oodata, et lund sadama hakkaks. Keegi pakkuksi välja, et tema kodus jaguks lund vähemalt kümnele lapsele. Kuna külla minekuks on tee liiga pikk ja tassida oleks liiga tülikas, siis hääletati ühiselt selle poolt, et hakatakse ikka lumesadu ootama.

Foto: Koigi vald
Foto: Koigi vald

Teine mure lasteaias on lõunase unega. Selgus, et keegi ei taha üldse magada ja mõni sooviks magada veidike kauem. Sellest ka küsimus, kas uneaega pikendada, lühendada või jätta samaks. Ühiselt otsustati, et kuna päevagraafik on siiski paika sätitud ja enamus on sellega rahul, siis jäetakse kõik samaks.

Foto: Koigi vald
Foto: Koigi vald
Head Uudised GoodNews