1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Galerii! Eesti suurimast flash mobi‘st võttis osa üle tuhande inimese
Galerii! Eesti suurimast flash mobi‘st võttis osa üle tuhande inimese

Galerii! Eesti suurimast flash mobi‘st võttis osa üle tuhande inimese

Fotod: Jake Farra

Eesti youtuberid korraldasid koostöös Tallinna linnaga 15. mail Vabaduse väljakul Eesti seni suurima flash mob’i. Üritus toimus Tallinna päeva raames.

Kokku osales üritusel üle tuhande inimese ning lava peal juhendas neid kümme Eesti YouTuberit: Nele Kirsipuu, Maria Rannaväli, Victoria Villig, Liina Ariadne Pedanik, Karlos Kolk, Kaspar Kolk, Gregor Lillemets, Rauno Raiesmaa, Martins Lapins ja Martti Hallik.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart jäi noorte aktsiooniga rahule. “Rõõm oli näha noori kirglikult ja organiseeritult koos töötamas. Meie eesmärk selle projektiga oli anda noortele võimalus teha midagi, mis on neile huvitav ja samas, oleks linnas erakordne.”

Kogu sündmus salvestati kuue maapealse kaameraga ning kahe drooniga, mis lendasid Vabaduse väljaku kohal. Aktsiooni eestvedajad Martins Lapins (pärisnimega Martin Lapin) ja Nele Kirsipuu olid rõõmsad, et nii palju inimesi kohale tulid: “Tore on näha, et nii paljud noored tahavad kokku tulla ja ühiselt teha midagi nii suurt. Mõnus algus eesolevale suvele,” ütles Nele.

Tallinna linn ja Eesti YouTuberid tänavad kõiki aktsioonis osalejaid.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jake Farra

Head Uudised GoodNews