1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. GALERII! Lottemaa tähistas oma kolmandat sünnipäeva
GALERII! Lottemaa tähistas oma kolmandat sünnipäeva

GALERII! Lottemaa tähistas oma kolmandat sünnipäeva

Foto: Glänel Tirrand

Teisipäeval tähistas Pärnu lähedal asuv kogupere teemapark Lottemaa enda kolmandat sünnipäeva.

Kuni kümneaastased Lotte-sõbrad, kes olid riietanud end mõneks Leiutajateküla elanikuks, said lustakale sünnipäevapeole tasuta. Pidupäeval oli üle 300 kostümeeritud lapse ja eilset sünnipäeva väisas Lottemaal üle 1700 külastaja.

Lottemaa tõi sünnipäeva auks müüki ka sooduspiletid. „Sooduspileteid saavad teemaparki tulijad soetada kogu käesoleva nädala vältel ja seda nii meie kodulehe vahendusel kui ka kohapeal, kasutades selleks sooduskoodi lottemaa3,“ räägib teemapargi asutaja Rein Malsub viidates, et kodulehe vahendusel saavad külastajad osta endale veebist kogupere teemaparki pileti nimetatud koodiga 15 euroga ja kohapeal piletikassast 17 euro eest.

Sünnipäevasoodustus kehtib „lottemaa3“ koodi alusel piletitele kogu käesoleva nädala vältel ehk kuni pühapäevani, 30. juulini. Rein Malsub lisas siinjuures, et sünnipäevanädalal soetatud piletid kehtivad käesoleva hooaja lõpuni.

Lottemaa jääb külastajatele avatuks kuni 31. augustini, olles avatud igapäevaselt kella 10-18.00ni. Lottemaa asub Pärnu lähedal Tahkuranna vallas 18 hektari suurusel maa-alal ja seal töötab suvel üle 150 inimese. Lottemaa ehitamist kaasrahastasid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Pärnumaa Omavalitsuste Liit. Lottemaa tegevust toetavad Elektrum, Telia, Tallink, Port Artur ja Saku.

VAATA GALERIID!
Fotod: Glänel Tirrand

Head Uudised GoodNews