1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. GALERII! Tallinna Lastehaigla Toetusfond korraldas annetajatele tänuõhtu
GALERII! Tallinna Lastehaigla Toetusfond korraldas annetajatele tänuõhtu

GALERII! Tallinna Lastehaigla Toetusfond korraldas annetajatele tänuõhtu

Fotod: Teet Malsroos

Tänavu 25. tegutsemisaastat tähistav Tallinna Lastehaigla Toetusfond korraldas 9. mail oma suurimatele annetajatele tänuõhtu Virla külas asuvas Siidrifarmis.

Tallinna Lastehaigla pediaatria kliiniku juhataja Maila Raidmäe ja Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer tänasid kõiki toetajaid. Võõrustajaks ja õhtujuhiks oli Siidrifarmi peremees Aivar Kuusk, südamliku kontserdi andis Jarek Kasar.

„Oleme südamest tänulikud iga annetuse eest, mis Lastehaigla Toetusfondile tehakse. Väikestest annetustest saab lõpuks kokku suur,“ ütles Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer. „Meie pikaaegsed sponsorid ja toetajad on suureks eeskujuks teistele. Mulle teeb siirast rõõmu aasta-aastalt kasvav inimeste teadlikkus, et aidates nõrgemaid aitame edasi kogu ühiskonda.“

Oleme südamest tänulikud iga annetuse eest, mis Lastehaigla Toetusfondile tehakse.

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi Aasta sponsori tiitli pälvisid ERRi Jõulutunneli saade ning kütusefirma Olerex. Aastate sponsorid on Astro Vara, Tallinna Õismäe Vene Lütseum, Boris Lehtlaan ja Pradeep Gupta. Lisaks anti välja 17 Kuldsponsori ja 16 Hõbesponsori tiitlit ning 22 tänukirja.

2017. aastal oli Tallinna Lastehaigla Toetusfondi põhiprojekt uute isolatsioonipalatite loomine onko-hematoloogia osakonnas ravil olevatele lastele. Heategevusliku kampaania “Ka õhk võib tappa” raames koguti selleks 150 000 eurot ning palatid anti Tallinna Lastehaiglale üle 4. jaanuaril 2018. Eelmise aasta suurimaks annetuseks oli ERRi Jõulutunneli saate käigus kogutud raha enneaegsete vastsündinute intensiivraviüksuse perepalatite loomiseks. Kokku annetati Jõulutunneli saate abil 222 380 eurot. Mullu oli Tallinna Lastehaigla Toetusfondi kogutulu 628 916 eurot.

Tänuõhtut aitas korraldada Imagine AD meeskond, õla panid alla ja toetasid paljud sponsorid- Lux Express, Prisma Peremarket, Eesti Pagar, Saaremaa Lihatööstus, Türi Pritsumehed. Eriline tänu kuulub Siidrifarmi perele eesotsas Aivar Kuusega, kes avasid külalislahkelt oma farmi uksed ning Jarek Kasarile, kelle kontsert toredale tänuõhtule imelise lõpp-punkti pani.

VAATA GALERIID!
Fotod: Teet Malsroos

Head Uudised GoodNews