1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Galerii! Tallinna Lauluväljakul alustati talgutega
Galerii! Tallinna Lauluväljakul alustati talgutega

Galerii! Tallinna Lauluväljakul alustati talgutega

Foto: Aivar Pihelgas
Foto: Aivar Pihelgas

Teeme Ära talgupäeva meeskond ning XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” korraldustoimkond andsid Tallinna Lauluväljakul hoo sisse üle-eestilise talgupäeva nädalale.

Koos koolinoorte ning laulu- ja tantsurahvaga riisuti ja korrastati lauluväljaku nõlva, värviti noortepeo rongkäigu ja peoväljaku kaunistuselemente. Pärast tööd söödi ühiselt talgusuppi ja jäätist.

Talgujuhtideks olid XII noorte laulupeo üks idee autoreist, dirigent ja helilooja Rasmus Puur ning XII noorte tantsupeo kunstilise juhi assistent Karmen Ong. Talgujuhid selgitasid lastele noortepeo peremärgi tähendust ning rääkisid XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” ning Teeme ära! talgupäeva ühistest väärtustest.

Eeltalgutel osalesid lisaks Teeme Ära talgupäeva meeskonnale XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään“ korraldustoimkonna liikmed, lasteaialapsed ja koolinoored ning kollektiivide esindajad.

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev toimub laupäeval 6. mail ning kõik inimesed, kogukonnad ja organisatsioonid on oodatud talguid korraldama ja neis osalema. Praeguseks on talguveebi kirja pandud juba üle 2000 talgu ning 22 000 talgulise.

VAATA GALERIID!
Fotod: Aivar Pihelgas

Head Uudised GoodNews