1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Haaberstis selgitatakse välja väikesed liiklusässad
Haaberstis selgitatakse välja väikesed liiklusässad

Haaberstis selgitatakse välja väikesed liiklusässad

Haabersti Vaba Aja Keskus Foto allikas: tallinn.ee
Haabersti Vaba Aja Keskus
Foto allikas: tallinn.ee

13. mail kell 10.00 ja kell 13.00 saavad juba kaheksandat korda Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109a/2) kokku Haabersti Liiklusässa võistluse parimad, et järjekordselt võtta mõõtu liiklusalastes teadmistes.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul pannakse lõppvõistlusel proovile laste liiklusalased teadmised. „Eesmärgiks on järjepidev teadmiste kontroll, mis kinnistaks lastel liiklusalaseid teadmisi. On väga oluline, et liikluskultuuri kasvatus algaks maast-madalast ja just seda eesmärki Haabersti Liiklusäss on pikki aastaid ka kandnud. Loodan siiralt, et suvisele koolivaheajale minnes ei unustata lapsed liiklusreegleid nii jalakäijana kui ka jalgratturina,“ ütles Jürgenson.

Võistlusele on oodata 17 esimeste klasside võistkonda ning 2. ja 3. klasside võistkondi 40. Kõik võistkonnad on kolmeliikmelised.

Esimeste klasside õpilaste liiklusalane viktoriin algab kell 10.00 ning teiste ja kolmandate klasside õpilaste viktoriin kell 13.00.

Haabersti Liiklusässa projekti toetavad Haabersti Linnaosa Valitsus, Põhja Prefektuuri Liiklusjärelvalvekeskus ja Maanteeametiennetustöö osakond.

Liiklusteemalist võistluspäeva korraldab Haabersti Vaba Aja Keskus.

Head Uudised GoodNews