1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. HÄÄLETA! Lääne-Viru maavanem kutsub üles toetama kõige keskkonnasõbralikumat ettevõtet Euroopa konkursil
HÄÄLETA! Lääne-Viru maavanem kutsub üles toetama kõige keskkonnasõbralikumat ettevõtet Euroopa konkursil

HÄÄLETA! Lääne-Viru maavanem kutsub üles toetama kõige keskkonnasõbralikumat ettevõtet Euroopa konkursil

EV90_VI.indd
Foto: Lembit Michelson

Jaanuari lõpus Eesti kõige keskkonnasõbralikuma ettevõtte tiitliga pärjatud Estonian Cell on jõudnud üle-Euroopalise ettevõtluskonkursi European Business Awards finaali, kus üks osa on avalik hääletus. Maavanem kutsub üles toetama Lääne-Virumaa kõige keskkonnasõbralikumat ettevõtet oma häälega Euroopa konkursil.

„Meil on taaskord põhjust olla uhked oma maakonna tegijate üle. Kuulumine Euroopa paremikku ei kaunista mitte ainult ettevõtet ennast, vaid saadab selge julgustuse ka kõikidele teistele meie tegijatele. Mõtelda tuleb suurelt ja kõik on sihikindla tööga – koostöös võimalik,“ sõnas maavanem Marko Torm.

Konkursil tunnustatakse erinevates ettevõtlusvaldkondades tegutsevaid Euroopa silmapaistvaid firmasid nende saavutuste ja innovatsiooni eest.

Estonian Cell kandideerib ainukese Eesti firmana keskkonnamõju ja vastutustundliku ettevõtluse kategoorias, kus tunnustatakse organisatsioone, kes mõistavad ja arvestavad oma strateegias keskkonnamõju tähtsust ettevõtte arengus.

Üks osa European Business Awards konkursist on avalik hääletus, kus igaühel on võimalik ettevõtteid hinnata ja enda soosikule hääl anda. Kutsume teid üles toetama Estonian Celli ja andma oma hääl nende poolt. Hääletada saab konkursi veebikeskkonnas alljärgneva lingi alt: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/estonia/11468

Hääle andmiseks tuleb sisestada Estonian Celli video kõrval asuvasse kastikesse “vote” oma e-posti aadress ja sealt hääl teele saata. Seejärel jõuab teie e-postile European Business Awardsi email, kuhu on lisatud link, millele klikkides kinnitate lõplikult oma hääle andmist Estonian Cellile.

Hääletamine on avatud kuni teisipäeva, 24. veebruari kl 17.00-ni. Võitjad kuulutatakse välja 2015. aasta juunis.

Kaheksandat aastat korraldatava Euroopa olulisima ettevõtlusauhinna raames valiti välja 709 ettevõtet 33-st Euroopa riigist. Eestist pääses erinevates kategooriates lõppvooru 9 ettevõtet, nende hulgas Estonian Cell.

Head Uudised GoodNews