1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. HARIV DOKFILM! Kosmos IMAX kutsub õpetajaid tutvuma haridusliku programmiga
HARIV DOKFILM! Kosmos IMAX kutsub õpetajaid tutvuma haridusliku programmiga

HARIV DOKFILM! Kosmos IMAX kutsub õpetajaid tutvuma haridusliku programmiga

veealune maailmMeie ümber on nii palju põnevat, millest loeme pidevalt kooliõpikutest või vaatame õppevideost. IMAXi hariduslik programm tutvustab põnevat loodust ning teadust läbi reaalsuslähedase kogemuse, mis on korraga nii hariduslik kui meelelahutuslik andes inspiratsiooni ka edaspidisteks küsimusteks ja aruteluks.

Kosmos IMAX pakub õpetajatele võimalust saada aru programmi reaalsuslähedasest elamusest ning harivast poolest. Õpetajatel on võimalik tutvuda täiesti tasuta IMAX 3D formaadis toodetud hariva dokfilmiga VEEALUNE MAAILM, mis tutvustab reaalsuslähedaste efektidega lähemalt vee all elavaid olendeid, nende käitumist ning sealset põnevat elu. Mugavas kinosaalis avaneb tõsielule sarnane vaatepilt, mis tundub justkui reaalne allveemaailm läbi sukeldumismaski. NB! Film linastub inglise keeles, ilma eesti-ja venekeelsete subtiitriteta. Lisainfo filmi kohta leiab SIIT!

„IMAX haridusprogramm (AIME-IMAX) on Eestis alles üsna tundmatu, küll aga soovime programmi hariduslikku ja meelelahutuslikku võlu õpetajatele lähemalt tutvustada, et sellega edaspidi ka õppeprotsessi hoogu juurde anda ning kutsumegi neid seda kogema. Eks oma silm ole kuningas!“ täpsustab kino juht Maret Vanaselja.  Õpetajate tasuta eriseanss leiab aset laupäeval, 9. mail kell 12:00, mil linastub mujal maailmas populaarse IMAX haridusliku filmiprogrammi uus film VEEALUNE MAAILM 3D.

Osalemisest palutakse teada anda  esimesel võimalusel (hiljemalt neljapäev 7. maiks) aadressil kosmos@kinokosmos.ee, täpsustades oma nime ning kooli. Film jääb hiljem ka hariduslikul eesmärgil igapäevasesse kinokavasse, täpsem info kino Kosmos IMAX kodulehel.

IMAX hariduslik programm on loodud, et kaasata õpilased unustamatusse ja reaalsuslähedasse õpikogemusse. Lisainfot programmi ja filmide kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews