1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Harjumaa otsib oma tegijaid
Harjumaa otsib oma tegijaid

Harjumaa otsib oma tegijaid

Harjumaa otsib oma tegijaidKuni 15. oktoobrini saad esitada kandidaate Harjumaa Aasta Tegija konkursile. Tunnustusüritus ise toimub 25. novembril, mil antakse auhinnad üle seitsmes kategoorias.

Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, LEADER tegevusgrupid, Kodukant Harjumaa, Harjumaa Omavalitsuste Liit ja Harju Maavalitsus tunnustavad viimase aasta silmapaistvamaid inimesi, kodanikuühendusi, ettevõtteid ja tegusid Harjumaal. Konkurssi eesmärk on pöörata tähelepanu maakonna arengusse panustanud inimestele ning tunnustada neid. Oma kandidaadi saab esitada HEAKi kodulehel – http://www.heak.ee/harjumaa-aasta-tegija.

Arvestades, et kõik võitjad on enamasti väga aktiivse eluviisiga inimesed, püütakse auhinda välja pannes mõelda nende vajadustele: iga kategooria võitja saab pääsme Harjumaa Ballile Estonias, et tähistada pidulikult oma tegusa aasta lõppu, traditsioonilise karika ja Harjumaa Aasta Tegija märgi, mis meenutavad tehtut veel pikki aastaid, ning elamuskingituse mõne maakonna ettevõtja poolt. Elamuskingitus võimaldab inimesel päevaks või kaheks aja maha võtta ning puhata, et siis loomulikult uuesti tegudele asuda.

Kandidaatidele esitatavate nõuetega saab tutvuda täpsemalt HEAKi kodulehel, kus käib ka kandidaatide esitamine. Konkurssi hindamiskomisjoni kuuluvad eelnevalt mainitud maakonna arendusorganisatsioonide esindajad ning iga kategooria puhul ka eelmise aasta võitja. Kaheksandat korda toimuva konkurssi auhinnad antakse üle kadripäeval Raasiku vallas Alleksi peomajas.

Varasemate aastate võitjatega saab tutvuda HEAKi kodulehel. Eelmiste aasta võitjate hulka kuuluvad Harjumaa Aasta Ettevõtja OÜ Bole, Harjumaa Aasta Kodanikuühendus LC Saku, Harjumaa Aasta Toetaja Mistra-Autex AS, Harjumaa Aasta Sädeinimene Margus Vain ning Harjumaa Aasta Tegu Kaljo Põldaru lähetamine Uus-Meremaale seeniorite lauatennise meistrivõistlustele (eestvedajaks Merle Beljäev).

Head Uudised GoodNews