1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HEA TEADA! Tööinspektsiooni Märjamaa nõustamisbüroost saavad nõu nii töötajad kui tööandjad
HEA TEADA! Tööinspektsiooni Märjamaa nõustamisbüroost saavad nõu nii töötajad kui tööandjad

HEA TEADA! Tööinspektsiooni Märjamaa nõustamisbüroost saavad nõu nii töötajad kui tööandjad

Hea teadaTäna avati Märjamaal Tööinspektsiooni uus nõustamisbüroo. Büroost saavad töösuhete ja töökeskkonnaalast nõu küsida nii töötajad kui tööandjad.

Tööinspektsiooni peadirektori Maret Maripuu sõnul on nõustamine tööinspektsiooni jaoks üha olulisem ülesanne. Ta kinnitas, et Tööinspektsioon on nõuandev koostööpartner kõikidele, kes soovivad töökeskkonda paremaks muuta. „Töötamine peab olema turvaline, tervist säästev ja töösuhte osapooli austav,“ rõhutas Maripuu. „Tööinspektsioon on seadnud eesmärgiks aidata luua toetavat töökeskkonda Eesti ettevõtetes. Soovime olla töötajatele ja tööandjatele võimalikult lähedal, et nõu küsida oleks lihtne ja mugav,“ lisas ta.

Tööinspektsioon avab erinevates Eesti tõmbekeskustes 17  nõustamisbürood. Büroos nõustatakse töötajaid ja tööandjaid töökeskkonda puudutavates küsimustes.

Suuremat tähelepanu pööratakse väikese ja keskmise suurusega ettevõtete nõustamisele, et hoida ja parandada inimeste töövõimet. Nõustamistegevust finantseeritakse Euroopa Sotsiaalfondi toetusega.

Head Uudised GoodNews