1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Hea tegu! Keskerakonna juhatus otsustas anda kaubamärgid Pealinn, Raepress ja Stolitsa tasuta Tallinnale
Hea tegu! Keskerakonna juhatus otsustas anda kaubamärgid Pealinn, Raepress ja Stolitsa tasuta Tallinnale

Hea tegu! Keskerakonna juhatus otsustas anda kaubamärgid Pealinn, Raepress ja Stolitsa tasuta Tallinnale

Jaak Aab
Keskerakonna peasekretär Jaak Aab sõnas, et erakond registreeris kaubamärgid enam kui kümme aastat tagasi, sest toonane linnapea Tõnis Palts nende kasutamisest loobus.

Tallinna linn saatis Keskerakonnale kirja, et erakonna käes olevad kaubamärgid Raepress, Pealinn ja Stolitsa antaks linna hoolde. Keskerakond otsustas eilsel juhatusel, et on linnavalitsuse sooviga päri.

Keskerakonna peasekretär Jaak Aab sõnas, et erakond registreeris kaubamärgid enam kui kümme aastat tagasi, sest toonane linnapea Tõnis Palts nende kasutamisest loobus. „Keskerakond ei soovinud, et need kaubamärgid poliitilise otsuse tõttu kaovad ning registreeris need enda nimele. Kui Keskerakond tuli Tallinnas 2005. aastal võimule, andis erakond need linnale tasuta aastaks kasutada automaatse pikendamisega,“ selgitas peasekretär.

Ta lisas, et kuna linn nende kasutamise eest ei tasunud ning kokkulepped toimisid, ei tegeletud aktiivselt sellega, et kaubamärgid taas linnale üle anda. „Nüüd, mil Tallinn soovib kaubamärke endale, anname need muidugi tasuta linnale,“ kinnitas Aab.

Head Uudised GoodNews