1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HEAD UUDISED NOORTELE I Haabersti noortekeskus alustas majasiseste ja väliste tegevustega
HEAD UUDISED NOORTELE I Haabersti noortekeskus alustas majasiseste ja väliste tegevustega

HEAD UUDISED NOORTELE I Haabersti noortekeskus alustas majasiseste ja väliste tegevustega

Seoses piirangute leevendamisega, alustas Haabersti noortekeskus käesolevast nädalast majasiseste ja majaväliste juhendatud tegevustega. Pikka aega virtuaalselt erinevaid põnevaid võimalusi pakkunud noortekeskus jätkab ka edaspidi virtuaalse noorsootööga, ent juba käesolevast nädalast on võimalik osaleda ka majasisestes tegevustes.

Majasisesed tegevused toimuvad Haabersti noortekeskuse majas (Õismäe tee 88a) ning on juhendatud tegevused vastavalt teemale: esmaspäeviti on meisterdamine, teisipäeviti on kunst ning kolmapäeviti on kokandus või. viktoriin. Osaleda saab maksimaalselt 9 noort korraga.

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimäg lisas, et neljapäeviti-reedeti kolib noortekeskus kell 16.00 Väike-Õismäe tiigi kaldale amfiteatrisse, kus korraldatakse välitegevusi. “Käesoleval neljapäeval kell 16.00 toimub amfiteatris libahundi mängimine, reedel kell 16.00 aktiivsed mängud ning 17.00 tantsuring. Välitegevustes on samuti käesoleval nädalal kümne inimese piirang ehk korraga saab tegevustes osaleda kuni 9 noort ning lisaks juhendaja,“ täpsustas Hanimägi.

Välitegevustega jätkatakse ka edaspidi. Plaanis on noortele pakkuda erinevaid õpitube (grafiti, stencilkunst, meisterdamine, tants, kokandus, kunst jne), treeninguid (korvpalli treeningud, tõukeratta treeningud jne) ning hulgaliselt muid vahvaid tegevusi nii Väike-Õismäe tiigi kaldal amfiteatris kui Õismäe skateparkis. Lisaks korraldab noortekeskus suvel linnalaagreid.

Head Uudised GoodNews