1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Heidy Tamme kandideerib Riigikokku Lõuna-Eestis
Heidy Tamme kandideerib Riigikokku Lõuna-Eestis

Heidy Tamme kandideerib Riigikokku Lõuna-Eestis

Heidy Tamme
Heidy Tamme Foto: Kanal 2

Tuntud laulja Heidy Tamme kandideerib kevadistel parlamendivalimistel Keskerakonna nimekirjas Riigikokku Võru-, Valga- ja Põlvamaa valimisringkonnas. Heidy Tamme sõnul on Riigikogu valimiskampaanias kõige olulisem arutada selle üle, kuidas inimeste elujärge parendada ning kuidas vähendada ebavõrdsust ühiskonnas.

“Riigikogu valimiskampaania on just see aeg, kus kogu ühiskond tuleb aktiivselt tõmmata kaasa aruteludesse selle üle mida teha teisiti, et elu Eestis läheks paremaks,” ütles Tamme, “kahjuks on meie riigis veel väga palju vaesust ning ebavõrdsust, ja mida kaugemale pealinnast minna, seda rohkem see esile tuleb.”

“Arvan, et päris julgelt tuleks lauale võtta ka senine maksusüsteem ja mõelda, miks on see nii, et Eestist minnakse just nendesse riikidesse, kus on astmeline tulumaks ja märksa suurem riigi osakaal ühiskonna elu juhtimisel. Võin sellest rääkida oma kogemustest,” lisas Tamme, “loodan väga, et need vähem kui kaks kuud, mis on valimisteni jäänud, täituvad sisukate aruteludega sellest, kuidas anda Eesti arengule uus hoog sisse ning inimeste elu paremaks muuta.”

Head Uudised GoodNews