1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Helkuripuud kannavad vilja: jagatud on enam kui 1000 elupäästjat
Helkuripuud kannavad vilja: jagatud on enam kui 1000 elupäästjat

Helkuripuud kannavad vilja: jagatud on enam kui 1000 elupäästjat

Haabersti linnaosavalitsus koostöös politsei ja munitsipaalpolitseiga pani oktoobris linnaosas särama kolm helkuripuud. Tänaseks on helkuripuult endale uue helkuri saanud enam kui 1000 elanikku.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et helkuripuud on linnaosas väga populaarsed ning tänaseks on enam kui 1000 helkurit leidnud endale uue omaniku. „Meie eesmärk oli juhtida elanike tähelepanu liiklusohutusele pimedal ajal ning muuta helkuri saamine lihtsaks ja mugavaks. Mul on hea meel, et tagasiside on olnud väga positiivne,“ ütles linnaosavanem. Ta rõhutas samas, et helkurist on kasu vaid siis, kui ta on normidele vastav ja riputatud nähtavale kohale.

Linnaosavanem lubas, et helkureid saab Haabersti helkuripuudelt ka edaspidi. „Liiklusturvalisus on linnaosavalitsuse jaoks oluline ning seetõttu jäävad helkuripuud helendavaisse ehteisse kuni valgemate aegade saabumiseni,“ lisas Hanimägi.

Helkurid on riputatud  Kakumäel (Kakumäe tee 42) ja Astangul (Astangu tänav 28) asuvatele kuuskedele ja Nurmenuku keskuse ees asuva Haabersti jõulukuuse aiale.

Head Uudised GoodNews