1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Hilton Tallinn Park hotelli spaa pälvis maineka auhinna
Hilton Tallinn Park hotelli spaa pälvis maineka auhinna

Hilton Tallinn Park hotelli spaa pälvis maineka auhinna

Hiljuti pälvis ainukese Eesti spaana maineka World Luxury Spa Awardsi (WLSA) auhinna Hilton Tallinn Parkis tegutsev eforea spa.

eforea spad tunnustati kui 2017. aasta parimat Ida-Euroopa regiooni äriklassihotelli spaad (Luxury Business Spa) ja parimat uut spaad (Luxury Emerging Spa).

eforea spa juhataja Brigita Sepp ütles, et auhind on kõrgeim tunnustus, mida spaamaailmas saada võib. “See on spaade Oscar ja tähendab maailma tasemel kvaliteedimärki. „Auhind annab kinnitust, et oma kõrge teeninduskvaliteedi ja hubase spaa atmosfääriga kuulume maailma tippspaade hulka.” Seppa sõnul toodi võit koju kahes kategoorias kogu regioonis – parim äriklassihotelli spaa ja parim uus spaa. “Konkureerime juba mitmeid kordi auhinnatud spaadega Bakuus, Moskvas jt linnades. Olles alles poolteist aastat tegutsenud spaa ja saada selline auhind – see seab meile veelgi suuremad ootused. Eks järgmine eesmärk on võita kogu Euroopas,” lisas ta.

World Luxury Spa Awards auhinnaprogrammi eesmärk on tunnustada kõrge teenuskvaliteedi, teenindusstandardite ja innovaatilise lähenemisega spaasid üle maailma. World Luxury Spa Awards hindab spaasid 32 kategoorias ja neid tunnustatakse riigi, piirkonna, maailmajagude ja maailma tasandil.  Võistlustele saavad spaasid nomineerida nii külastajad kui ka spaad ise. Hääletus toimub veebis, WLSA kodulehel ning oma hääle saavad anda kõik inimesed üle kogu maailma.

Kõik 2017. aasta võitjad on välja toodud SIIN!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews