1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Hispaania kunstniku näitus lennujaama galeriis
Hispaania kunstniku näitus lennujaama galeriis

Hispaania kunstniku näitus lennujaama galeriis

Hispaania kunstniku näitus lennujaama galeriisSel kevadel olgu värvide pidu! Seda pakub Hispaaniast pärit kuid Eestis elav kunstnik José Corominas. Näitus on avatud Tallinna Lennujaama II korrusel asuvas galeriis.

José sündis 6. mail 1954. aastal Barcelonas, Hispaanias. Lapsepõlv möödus loomingulises õhkkonnas, noormehena töötas kunstigaleriis, mis tema kunstnikuteed tublisti mõjutas. Tõsisemalt oma loominguga alustas mõned aastad tagasi ja lemmikuks on kujunenud akrüülmaal rikkalike värvide ja julgete pintslilöökidega. Maalides on temperamenti, lendlevat julgust, tundelisust ning kurbust. Kunstnik on maalinud palju lilli, maastikke, inimfiguure, abstraktseid kompositsioone. Tema taiesed on kui hea hispaania film, mida vaadates üks silm naerab ja teine nutab.

Näitused on olnud Galeriis YO, Villa Benitas Niitväljal, Würth galeriis, Solarise keskuses, kunstisalongis Allee, Helsingis restoran Silvoplees, Kullo galeriis, Põllumajandusministeeriumis, restoranis Alter Ego ja hotellis Baron Tallinna vanalinnas.

Näitus on avatud Tallinna Lennujaama avatud ala II korrusel asuvas galeriis, mis on avatud kõigile lennujaama külastajatele.

Head Uudised GoodNews