1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Homme toimub Indiast pärit Sindhu Prem juhendmisel kursus “Teekond hirmust armastuseni”
Homme toimub Indiast pärit Sindhu Prem juhendmisel kursus “Teekond hirmust armastuseni”

Homme toimub Indiast pärit Sindhu Prem juhendmisel kursus “Teekond hirmust armastuseni”

Sindhu Prem„Teekond hirmust armastuseni” on kursus, mis avab transformaatilise kogemuse, kuidas elada ja armastada täielikult. Kursuse käigus eemaldatakse barjäärid, mis takistavad sinu loomuliku eluenergia voolamist, mis on seotud töö, suhete ja keha-mõistusega.

Et tunda ennast täielikult ja rõõmsana, peab eluenergia voolama vabalt kui jõgi, tuues õnnist tunnet igapäevaellu, sügavaimat armastuse tunnet südamesse ja suhetesse. See ühendab sind sinu põhiolemusega; olles mees või naine.

Kursusel, mis toimub homme, 20. juunil algusega kell 18 Taevas ja Maa keskuses (Tulika tn 19), õpitakse ühenduse saamist armastusega iseenda vastu, ületades erinevad hirmud.

Shindu juhendab kursusi üle maailma

Sindhu Prem omab enam kui 15-aastast meditatsiooni ja tervendamise teraapiate praktilist kogemust. Tal on magistrikraad holistilise meditsiini alal ja ta on saanud Osho meditatsioonidealase väljaõppe. Ta on meditatsiooni juhendaja ja tervendaja. Sindhu juhendab kursusi üle kogu maailma, muuhulgas Osho Meditatsioonikeskuses Punes, Indias, viies läbi individuaalseansse ning grupiteraapiaid.

Shindu on olnud alati teel kulgeja. Sprituaalset teed alustas ta 1995. aastal. Sellele eelneval 25 eluaastal tundis ta alati, et miski tema elus puudus. Tal oli imeline pere, armastav ja hooliv abikaasa, kaks ilusat last, materiaalne kindlustatus. Elu tundus olevat ideaalne. Mida veel oleks saanud elult soovida?

Sindhu oli korraga koduperenaine, ema, tütar jpm, kuid samal ajal tundis, et see pole tema elu missioon. See tunne polnud tema jaoks uus. Isegi lapse ja noorena oli ta alati tajunud, et ei sobitu sotsiaalsesse ühiskonda kus elas. Miskit pidi veel olema peidus kuskil sügaval sisimas. Nii alustad Sindhu oma seesmist otsingut igavese tõe suunas.

Ühel päeval sai Sindhu sõbralt kingituseks Sri Aurobindo raamatu „Selgeltnägija olemus” (The Psychic Being). Raamatut lugedes taipas Sindhu ühenduse tähendust ja taipas, et ta on midagi rohkemat kui lihtsalt keha ja vaim. Sellest hetkest alates viis üks seiklus teiseni.

Sindhu alustas Reiki õpinguid ja mõne aja pärast sai temast reiki meister ning Sindhul tekkis teadmine, et ta on lõpuks teel „koju”. Järgnevalt tutvus ta Siddha Samadhi jooga (SSY) põhitõdedega, mis on rajatud Veedade alusele. Kuus aastat järjepidevat Pranayama praktiseerimist ja mediteerimist, olles vaikuses, viis keha ja mõistuse puhastumiseni. Tagantjärele sai selgeks, et see valmistas teda ette sügavamaks meditatsiooniks.

Taas mängis tema elus suurt rolli sõber, kes kinkis 1998. aastal Osho raamatu „Meditatsiooni teekond” (The Path of Meditation), milles tekitas iga sõna Sindhule äratndmisrõõmu. Huvi kasvades luges ta mitmeid Osho raamatuid, mille järel leidis ennast Punest, Osho kommuunist Indias, kus sai sannyasi nime. See oluline hetk tema elus sai uue faasi alguseks.

Järgmised paar aastat osales Sindhu meditatsiooni ja teraapia programmides ning töötas ja elas Osho keskuses. Suur hüpe tema elus oli toimunud, sest ta mõistis nüüd ennast palju sügavamalt. Esmakordeslt elus leidis ta nii tiivad kui ka juured korraga.

2003. aastal tutvus Sindhu Osho isikliku hambaarsti ja lähedase õpilasega Sw. Devageet (Dr Charles Newman), kes tutvustas tervendamise uut dimensiooni – alateadvusse sisenemise meetod (Transomatic Dialogue Therapy (TSDT)), mis on väga tõhus ja sügav meetod. See grandioossne muutus tema elus on teinud tänaseks Sindhust ainsa TSDT terapeudi Indias. Ta abistab Devageeti tema koolitustel ja annab loenguid Osho Meditatsioonikeskuses Punes. Sindhu juhendab ka meditatiivset keha ja meele tasakaalustamise teraapiat „Tuletades meelde unustatud keele Rääkides Oma KehaMõistusega”. Selles tõhusas teraapias kasutatakse hüpnoosi keha ja meele ühendamiseks ning tervenemismeetodit alateadvusega suhtlemisel. Osho lõi selle teraapia vahetult enne enda kehast lahkumist (Osho ütles alat, et ta ei sure, vaid lahkub kehast). Lisaks juhendab Sindhu 21 päevast meditatiivset teraapiat „Müstiline roos”. Selles kasutatav põhitehnika on väga värskendav ja ebatavaline, lõigates läbi kõik inimkonna läbitud minevikuvalud.

„See on imeline reis… (Charevaieti Charevaieti)”, on öelnud Buddha, „mine edasi ja edasi… ning sa näed imed korduvad imede järel… iga lõpp on millegi uus algus…”

Kursus “Teekond hirmust armastuseni” toimub juba homme, 20. juunil algusega kell 18 Taevas ja Maa keskuses (Tulika tn 19).

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Head Uudised GoodNews