1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Inglipuu tõi Põhja-Tallinna lastele jõulurõõmu
Inglipuu tõi Põhja-Tallinna lastele jõulurõõmu

Inglipuu tõi Põhja-Tallinna lastele jõulurõõmu

Täna toimus Pelgulinna Rahvamajas Põhja-Tallinna valitsuse poolt korraldatud jõulupidu, mille käigus kingiti lastele Maxima Inglipuu kampaaniaaga kogutud jõulukingid. Jõuluvanalt said kingituse üle neljakümne Põhja-Tallinna lapse.

„Kui tavapäraselt viivad lastele kingitused linnaosade sotsiaalhoolekande töötajad, siis Põhja-Tallinnas on toredaks traditsiooniks saanud korraldada lastele ja nende vanematele üks tore perepäev koos jõuluvana ja päkapikkudega. Suur tänu kõikidele headele inimetele, kes võtsid Maxima kauplusest kuuse küljest ingli ja täitsid seeläbi lapse unistuse jõulukingi näol, kes muidu seda ei olekski saanud,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Vähekindlustatud laste soovid korjasid kokku Põhja-Tallinna sotsiaaltöötajad ja iga väike ilmakodanik sai just selle kingituse, mille ta ise välja valis. Nende laste kingitused, kes endale kampaania jooksul inglit ei leidnud, pani välja  Maxima Eesti. Ühe poisi poolt tellitud moodsa mänguasja kendama, mis ei olnud Maxima poodides müügil, kinkis linnaosavalitsuse hea partner MTÜ Keerdtrepp, nii et ükski jõulusoov ei jäänud täitmata.

Jõuluüritusel Pelgulinna Rahvamajas esines lastele mustkunstnik, kloun ja tema abilised.

Maxima Eesti OÜ suurendas sel aastal projekti mahtu ja kui eelmisel aastal täideti 1333 kingisoovi, siis sel aastal soovitakse jõuda 2200 lapseni.

Head Uudised GoodNews