1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. INSPIRATSIOONIPÄEV! Pooltuhat maakonna noort koguneb inspiratsioonipäevale
INSPIRATSIOONIPÄEV! Pooltuhat maakonna noort koguneb inspiratsioonipäevale

INSPIRATSIOONIPÄEV! Pooltuhat maakonna noort koguneb inspiratsioonipäevale

INSPIRATSIOONIPÄEV! Pooltuhat maakonna noort koguneb inspiratsioonipäevale3. septembril toimub Rakvere Teatris esimest aastat noortele suunatud inspiratsioonipäev, kus noorte ette astuvad erinevate valdkondade tegusad inimesed, kellest igaüks on oma valitud teel teinud edumeelseid samme ja keda iseloomustab tõemeeli ütlus, kes teeb, see jõuab.

Lääne-Viru Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna arendusspetsialist Moonika Aruvainu usub, et inspiratsioonipäev süstib noortesse veel rohkem julgust ja indu oma unistuste ellu viimisel.

„Meie eesmärk on inspireerida ja julgustada noori kaasa mõtlema ja rääkima, oma unistuste poole püüdlema. Samuti tutvustada erinevaid võimalusi elutee valikuks,“ rääkis Aruvainu.

„Vaadates kõiki neid tublisid, innustunud noori inimesi tuleb ainult rõõmustada selle üle, et noorte aktiiv on aastast aastasse järjepidevalt kasvanud. Ideed, ettevõtmised ja algatused on läinud samuti ambitsioonikamateks ja on mitmetahulised. Hoian kõvasti pöialt nominentidele ja soovin Karmenile, Rainile, Kentile, Siirile ja teistele tuult tiibadesse oma unistuste jõustamisel. Innustan neid avastama ja vallutama maailma ja naasma juba suurte kogemuste pagasiga kodumaakonda, et Lääne-Virumaad vääriliselt edasi viia,“ rõõmustab koos noortega Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Inspiratsioonipäeval astuvad noorte ette inimesed mitmest erinevast valdkonnast, alates professionaalsest inspireerijast kuni spordi, muusika, näitlemise ja majandusvaldkonnani välja.

Noortepäeva raames toimub ka tublide noorte tunnustamine, mille eesmärgiks on arvestada ja tunnustada noorte saavutusi maakonnas, noorte eluolu parandamisele kaasaaitamises, vaba aja veetmise võimaluste arendamises, noorte huvide eest seismises, noorte omaalgatusliku tegevuse ja ettevõtlikkuse propageerimises kalendriaasta jooksul.

Head Uudised GoodNews