1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. INTERVJUU! Tantsijatar Triin Toomsalu räägib King of Kings telgitagusest
INTERVJUU! Tantsijatar Triin Toomsalu räägib King of Kings telgitagusest

INTERVJUU! Tantsijatar Triin Toomsalu räägib King of Kings telgitagusest

Triin Toomsalu17. septembril saavad pealtvaatajad Saku Suurhallis jälgida Eesti tugevaimate võitlussportlaste ja teiste maade esindajate heitlusi. King of Kings toimub Eestis teist korda.

Möödunudaastast sarja Tallinna Grand Prix` etappi jälgis 82 miljonit inimest. Kõik piletid leidsid omaniku ja osa soovijatest jäi piletite puudumisel ka vahetu elamuseta.

Tantsijatar Triin Toomsalu, kes võistlusel tantsutüdrukuna eelmisel aastal üles astus ning teeb seda ka sel sügisel, peab poksivõistlusel esinemist väga vingeks kogemuseks. King of Kings telgitagustest räägibki tantsija ise.

Triin, sul oli eelmisel aastal võimalus esimesel King of Kingsi üles astuda. Milline see kogemus oli?

Kogemus oli hästi vägev. Rahvast oli palju, lisaks saime me telekasse, mis tähendas, et pidime kõike korrektselt tegema ning kogu aeg väga head välja nägema. Pinge oli kogu aeg peal, aga see oli mõnus pinge. Kõik vaatasid meid, me polnud sellist tähelepanu varem saanudki.

Triin Toomsalu3
Jõudsite te ka poksijatele kaasa elada ja saada seda tunnet, et mida tähendab üks poksimatš?

Me saime lõpuks isegi ringi kõrvale. Seal oli viimane matš ja siis pritsis seal kuskilt natuke verd. Isiklikult minu jaoks oli see väga vägivaldne, aga rahvas elas kaasa. See melu muidugi oli lahe, sest kõik olid selles väga sees ja elasid kaasa.

Kas poksivõistlusel tantsuga üles astumine on midagi väga erinevat sellest, mida te igapäevaselt tantsides teete?

Ma arvan küll, sest sportlased on ju ümberringi ja tants on ka nagu sport. Seal tuleb väga aktiivseid tantse teha, võrreldes kabareekavadega, mis on rahulikumad. Seal peab täiega andma endast 100 protsenti ja tunned ise ka, nagu võistleksidki seal.

Triin Toomsalu2

Kas eelmise aasta kogemus oli võhmale võttev ja väsitav ka?

Jah, kindlasti. Me tegime kava ära ja pidime juba järgmise võistleja ringi viima. Kogu aeg jooksed, siis tuleb jalanõud vahetada, uuesti lavale – selline jooksmine käis kogu aeg.

Triin Toomsalu4

Mis nõu sa annad tüdrukutele, kes eelmisel aastal ei osalenud?

Sa pead olema kohanemisvõimeline, toime tulema selle pingega, mis seal on, ja peaasi, et sul endal oleks fun ka seejuures. Päev on pikk ja raske, sellepärast peab endal lõbus olema, siis on see kõige ägedam kogemus.

 

Monika Kuzmina, Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews